Jump to content

Moto Zajednica

Terazije, Beograd 07.07

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 349 postova

Percepcija mudraca iza tastature se menja kada tebe ili nekog tvog isece neko na slican nacin. On je isao svojom putanjom, a auto je skrenuo tamo gde se ne skrece i gde normalnom coveku ne pada na pamet da bi neko mogao.

percepcija mudraca iz Sremske Mitrovice se ne menja zato shto se on ne sheta sa zenom i malim detetom na potezu Terazije-Slavija dok mnogoposhtovaociogranichenjanamotociklima svakodnevno tochkiraju i obilaze kolone sa +150 km/h..

a shto se tiche ovog struchnjaka,kojom god putanjom i brzinom da je ishao,ne bi mu se desilo nishta da je drzao rastojanje od vozila koje je ishlo ISPRED..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1899 postova

Jeste tako je bezao od kretena koji je prelazio preko pune da je motor od skoro 200 kila katapultiran nekih 10-15 metara preko auta da bi se na kraju zaustavio na trotoaru. Tako da ovde imamo dvojicu, jedan je kreten a drugi manijak a svi znamo ko je izvukao deblji kraj

Guest farbach

Percepcija mudraca iza tastature se menja kada tebe ili nekog tvog isece neko na slican nacin. On je isao svojom putanjom, a auto je skrenuo tamo gde se ne skrece i gde normalnom coveku ne pada na pamet da bi neko mogao.

percepcija mudraca iz Sremske Mitrovice se ne menja zato shto se on ne sheta sa zenom i malim detetom na potezu Terazije-Slavija dok mnogoposhtovaociogranichenjanamotociklima svakodnevno tochkiraju i obilaze kolone sa +150 km/h..

a shto se tiche ovog struchnjaka,kojom god putanjom i brzinom da je ishao,ne bi mu se desilo nishta da je drzao rastojanje od vozila koje je ishlo ISPRED..

ja nemam zenu zato sto sam gej orijentacije, niti se setam zato sto nemam noge, ali kada me moj partner gura u kolicima retko vidim manijake koji voze 150 na zadnji i zbog kojih neoprezni automobilista stice pravo da gazi motoriste. Da li moze da gazi bilo kog ili samo one sto svakodnevno tochkiraju i obilaze kolone sa +150 km/h..

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Da li moze da gazi bilo kog ili samo onog sto svakodnevno tochkiraju i obilaze kolone sa +150 km/h..

takodje mogu da gaze svakog koji ne nosi kacigu (ja ih gurnem nogom u kanal kada ih obilazim). ;D ;D ;D

Jeste tako je bezao od kretena koji je prelazio preko pune da je motor od skoro 200 kila katapultiran nekih 10-15 metara preko auta da bi se na kraju zaustavio na trotoaru. Tako da ovde imamo dvojicu, jedan je kreten a drugi manijak a svi znamo ko je izvukao deblji kraj

nije motor katapultiran nego oni, a sta mislis koliko brzo trebas da ides da bi leteo 10-ak metara?

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

ja nemam zenu zato sto sam gej orijentacije, niti se setam zato sto nemam noge, ali kada me moj partner gura u kolicima retko vidim manijake koji voze 150 na zadnji i zbog kojih neoprezni automobilista stice pravo da gazi motoriste. Da li moze da gazi bilo kog ili samo one sto svakodnevno tochkiraju i obilaze kolone sa +150 km/h..

e jesi blesav ;D ;D ;D

Za izazivanje nesrece je kriv auto i to je jasno kao dan. Za enormno povecanje verovatnoce da se desi nesreca je kriv motorciklista i to je takodje jasno kao dan.

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Ti bi se u BG zvao gej a u SM si peder i .

Kad si bre u toj tvojoj selendri video motor od toliko konja i punu liniju, BRE ?! Jel ti znas da neki od njih voze ne na dva nego i na jednom (1) točku ??!

Slazem se sa beogradjanima. Motorista je kriv. Uvek.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Svi su rekli puno toga , te kriv je auto, te kriv motor, krivi obojica . . .  Bas me zanima sta ce na kraju ispasti - sta ce sud reci o svemu ovom . . .

Svi su rekli puno toga , te kriv je auto, te kriv motor, krivi obojica . . .   Bas me zanima sta ce na kraju ispasti - sta ce sud reci o svemu ovom . . .

Sud je uvek u pravu. Pogledaj po novinama kako prolaze politicari, mafija, pedofili.

Posebno (ni)je pravda slepa u slucaju motorista. Mene je pokupio pijan vozac automobila dok je izletao sa parkinga. Vozio sam polako ,svojom stranom puta,upaljena svetla i td. Jedino sam u momentu defanzivne voznje prevideo da i takav nekome ometam ucestvovanje u saobracaju.Ubio me je kao zeca.I na sudu podele odgovornost.

Godinama sam bio kivan na takvu presudu dok nisam shvatio (a to ide sa godinama i citanjem tudjih postova ) da je krivica moja i da sam dobro prosao. Bar nisam u zatvoru zavrsio.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Bar nisam u zatvoru zavrsio.

dobro je da nisi,vec sam pomislio da si ti partner iz farbachevog posta ;D ;D

• Svrati ponekad, 349 postova

Svi su rekli puno toga , te kriv je auto, te kriv motor, krivi obojica . . .   Bas me zanima sta ce na kraju ispasti - sta ce sud reci o svemu ovom . . .

Sud je uvek u pravu. Pogledaj po novinama kako prolaze politicari, mafija, pedofili.

Posebno (ni)je pravda slepa u slucaju motorista. Mene je pokupio pijan vozac automobila dok je izletao sa parkinga. Vozio sam polako ,svojom stranom puta,upaljena svetla i td. Jedino sam u momentu defanzivne voznje prevideo da i takav nekome ometam ucestvovanje u saobracaju.Ubio me je kao zeca.I na sudu podele odgovornost.

Godinama sam bio kivan na takvu presudu dok nisam shvatio (a to ide sa godinama i citanjem tudjih postova ) da je krivica moja i da sam dobro prosao. Bar nisam u zatvoru zavrsio.

pa naravno da si ti kriv,chovek je normalno izlazio sa parkinga a ti si naleteo na njega..mora da si ishao bar 250 na sat..

a i kriv si shto nisi predvideo da ce on biti pijan..

Farbach ne voli ruralne tipove. Vise voli negovane tipove iz vecih gradova, savremenijeg razmisljanja.Njih posebno voli da ....

Tebe ne mogu da svrstam ni tamo ni *vamo. Gledam odakle si  - Finger Deep , to je izgleda kao Adasevci u Sremu,nasiroko poznati po evropskoj orijentaciji. ;):D ;D

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Farbach ne voli ruralne tipove. Vise voli negovane tipove iz vecih gradova, savremenijeg razmisljanja.Njih posebno voli da ....

Tebe ne mogu da svrstam ni tamo ni *vamo. Gledam odakle si  - Finger Deep , to je izgleda kao Adasevci u Sremu,nasiroko poznati po evropskoj orijentaciji. ;):D ;D

idemo zivo,zivo...

nego moram da priznam da sam i ja iz ruralne sredine,

sta cu ,sirovina,tako da otpadam...

samo se bojim da ne budes throat deep/deep throat(precrtati nepotrebno)

ako pocnu da se javljaju prozvani forumasi iz vecih gradova. ;D ;):)

ja se ovde iskljucujem ali naravno nastavljam da gledam utakmicu.

• Zainteresovan, 953 postova

Ma mi motoristi smo govna. I dok ne prodjemo katarzu tako ce biti. Treba uticati organizovano da se promeni razmisljanje ljudi koji znaju da voze i voze, tek onda ce svi biti ravnopravno losi u saobracaju, samo neznam dal bi se to trebalo posle zvati saobracajem.

P.S.

Potsetio bih po ko zna koji put cenjeni auditorijum da istina nije nesto do cega se stize koncenzusom. Stoga dzabe ponavljate istu pricu i jedni se drugima upucavate.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Pravovernost defanzivne voznje se potvrdjuje tvrdnjom da je motociklista uvek kriv. Svedoci kazu da je motor isao polako, alli sta ocevici znaju? Veruju svojim ocima? Motoristi, pogotovo papucari na skupim motorima uvek divljaju. Za razliku od divnih ljudi na velikim kineskim ladjama, koji ne divljaju, jer i da hoce ne mogu. Samo na BJB-u sam nasao tvrdnje da je i motorista kriv, po dnevnim novinama naivci misle da je kriv vozac auta.

Da li plakati ili se smijati? Ovaj citat proizilazi iz "analize javnog mnjenja" na forumu.

Ja ne mogu da se otmem dojmu da je umjesto "Gustava" bio PingPong, sa vozacem u punoj opremi, da bi ovdje reakcije bile okrenute za 180 stepeni.

Ko bi tada nesto zucnuo o eventualnoj krivici motora, bio bi direktno razhalovan.

• U prolazu, 61 postova

Moram da budem zlurud, pa jel Beograd tako mali grad da se u njemu vozi jedna jedina MV AGusta F4. Ljudi covek je presao preko pune linije o tome je rec a ne o motoristi. Otvorite temu o tom motoristi pa onda onako polako na tenane.

ah nije to obicna f4...nego f4 1078 r312,salu na stranu...milutin ima sutra operaciju ruke i rekli su da ce biti dobro,a luku neznam

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

dobro je zavrsilo ali ne zavrsi, nazalost, sve tako dobro:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38144.0

Koliko god se puta sukobio sa nekolicinom nedoraslih pojmu odgovornosti, uvek ce me motivisati tako nesto. Ko ume da nauci, naucice, za neke nema nade, sta god da voze. Nije stvar u potpisu na rezervoaru vec u potpisu koji nosis sa sobom kad skines kacigu, legnes u krevet, ustanes iz njega...pogledas se u kupatilu u ogledalo, pa se setis crne hronike i kazes sebi: mozda ne treba paliti klince da je najbrze moguce najbezbednije moguce. Mozda prezive kasnije, ko zna.....taj potpis je bitan, ne onaj na rezervoaru.

• U prolazu, 61 postova

Moram da budem zlurud, pa jel Beograd tako mali grad da se u njemu vozi jedna jedina MV AGusta F4. Ljudi covek je presao preko pune linije o tome je rec a ne o motoristi. Otvorite temu o tom motoristi pa onda onako polako na tenane.

ah nije to obicna f4...nego f4 1078 r312,salu na stranu...milutin ima sutra operaciju ruke i rekli su da ce biti dobro,a luku neznam

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

Lično se ne bih izjašnjavao ko je kriv al mislim da će motociklista biti kriv pošto smo mi uvek krivi,najkrivlji,neopozivo krivi i nikako ne možemo biti u pravu...setim se kad me odalamio čovek od pozadi (oštro sam kočio da izbegnem budalu koja oće da uleti sa desne strane) očevici kažu:*kriv je motociklista - nije čudo što udaraju aute voze prebrzo itt*,,dakle kriv sam zauvek - to sam tad shvatio,kriv sam i kad kočim zbog tuđeg idiotluka...Voleo bih da saznamo  šta je bilo na kraju tj. kod sudije ali skoro sam 90 % siguran da će biti kriv vozač MV AGUSTE (duša me boli motor je vrisak)...

to i mene vec danima ubija, samo razmisljam o tome cim vidim forum...

ljudi bajkeri smo, i dovoljno smo se i previse trudili da nas ljudi shvate, previse smo mi bili dobri i trpeli, e ajde da vratimo onaj stari "bad boy" imidz, ajde lepo da ih nateramo da nas se plase jer koliko smo bili dobri nije urodilo trudom jer se danasnjem svetu ne moze nista milom (nazalost) pa ajmo malo silom, da vide da i mi mozemo biti stoka i da necemo vise trpeti.

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

Citajuci ovo,vidim da ima onih kojima je kriv automobil,ima i onih kojima je kriv motor,jer je isao brzo,sigurno bi pao i da automobil nije napravio prekrsaj,verovatno je ostecen i asfalt,te i on bi da ume da govori,ili pise po forumu optuzio motoristu...ima i onih kojima su krive i papuce..jer se ne uklapaju u mit o defanzivnoj voznji...ali to je vec problem  za nekog drugog,tj izvesne ustanove,samo cekam da neki bek ili shtoper srusi namerno nekog sa motora,jer jelte nije bio propisno obucen za motor,ili je vozio neku koju On ne moze da ima,kriva je i F4 jer je beskrajno lepa..nema zuto poreklo i nije spora!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja