Tale 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ispravljam se... Zovu me Tasa, iz Beograda sam i trenutno ne vozim ni jedan motor jer mi je u toku noci ukraden Beverly 500. Inace to je i razlog zbog koga sam se ovde uclanio, al nece biti jedini. Do sada sam uvek imao svoje drustvo sa kojime sam putovao po Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, jos uvek nisam isao na moto skupove i nesto slicno tome i ne verujem da cu jos skoro jer treba skupiti lovu za drugi motor. Najgore od svega sto mi je Beverly bio na prodaju jer sam hteo da dodam pare i kupim DL 650....ali sta sada da se radi, nema nazad, malo duzim putem ali opet do istog cilja- Suzuki DL 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Jul 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ti nama druže! ...a nešto se mislim...da ti nisu dolazili kupci za motor, snimili situaciju....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tale 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sigurno nije to, nisam ga ni jednom pokazivao ispred kuce...Jedino ako su me pratili i sacekali situaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Jul 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće. Počni da razmišljaš odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tale 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je nemoguce, mene niko ne uspeva da prati na motoru Naravno, malo i zajebavanja, danas mi dobro dodje. Vec sam razmotrio taj scenario, mislim da od kada sam ga stavio u prodaju nisam isao pravo kuci sa mesta gde sam se nalazio a pri tom i nije bilo mnogo njih koji su ga pogledali, svega troje. Cak mislim da niko od njih nije bio preko oglsa nego nekim putem prijateljstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2716 Napisano Jul 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 959 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 7, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao, biće još motora. Za ovo, šta reći a ne zaplakati? Valjda onaj gore sve to gleda pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...