Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

evo ispravljam se... :) Zovu me Tasa, iz Beograda sam i trenutno ne vozim ni jedan motor jer mi je u toku noci ukraden Beverly 500. Inace to je i razlog zbog koga sam se ovde uclanio, al nece biti jedini. Do sada sam uvek imao svoje drustvo sa kojime sam putovao po Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, jos uvek nisam isao na moto skupove i nesto slicno tome i ne verujem da cu jos skoro jer treba skupiti lovu za drugi motor. Najgore od svega sto mi je Beverly bio na prodaju jer sam hteo da dodam pare i kupim DL 650....ali sta sada da se radi, nema nazad, malo duzim putem ali opet do istog cilja- Suzuki DL 650

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12444 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dobrodošao ti nama druže!

...a nešto se mislim...da ti nisu dolazili kupci za motor, snimili situaciju....?

• U prolazu, 13 postova

To je nemoguce, mene niko ne uspeva da prati na motoru :) Naravno, malo i zajebavanja, danas mi dobro dodje. Vec sam razmotrio taj scenario, mislim da od kada sam ga stavio u prodaju nisam isao pravo kuci sa mesta gde sam se nalazio a pri tom i nije bilo mnogo njih koji su ga pogledali, svega troje. Cak mislim da niko od njih nije bio preko oglsa nego nekim putem prijateljstva...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja