mikica 8 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi neko ko vinkluje,probio mi je stator na MZu pa ga valja premotati posto nov nema osim madjara ,nekako ipak vise verujem nasim majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 2, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Mani bre to viknkovanje i zovi me ujutro kada krenes na brezu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Mani bre to viknkovanje i zovi me ujutro kada krenes na brezu! e neodoh ja a ti ajd do mene kad zavrsis na paprikas i da uzmes slike sa slave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su profesionalci, imaju odlican pristup problemu.Ja sam inace ranije imao problema sa mojim anlaserom i niko nije mogao da ga resi osim njih.Slobodno pozovi, reci im u cemu je problem, pozovi privatni post express koji ce ti uzeti oko 200 din i posalji im.To ti je tako najsigurnije i najbolje.Provereno! IBM-Bajina Basta 031 853 647 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su profesionalci' date=' imaju odlican pristup problemu.Ja sam inace ranije imao problema sa mojim anlaserom i niko nije mogao da ga resi osim njih.Slobodno pozovi, reci im u cemu je problem, pozovi privatni post express koji ce ti uzeti oko 200 din i posalji im.To ti je tako najsigurnije i najbolje.Provereno! [b']IBM-Bajina Basta[/b] 031 853 647 Hvala na informaciji pozvacu ih koliko jos danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koristim samo naslov teme. Juce mi zakaza elektromotor, pretpostavljam da je izgoreo i da mu treba vinklovanje. Pitanja, da li postoji mogucnost vinklovanja samo ostecenog dela ili se ptemotava ceo motor (pitam da me majstori ne zavlace)? Znate li nekog u okolini Paracina da to radi ili neko sa foruma pa da razmatram transport? Koliko to od prilike kosta. Merio sam po uputstvu sa yt, na 2 faze imam priblizno isti otpor na jednoj veci. Motor je trofazni 7,5kw 2880 obrtaja. Nije mi neophodan taj mlin ali ne volim da ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koja elektro radnja, će ti primiti motor ili te bar uputiti gde možeš da ga popraviš. Samo nemoj da se brukaš, kada budeš pitao, kaže se viklovanje, bez N. ViNkla je nešto drugo. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano Decembar 12, 2022 Ne silazi, 2156 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q ima u Jagodini,odlično radi.Samo parcijalno,teško,ide komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boki.64 je napisao: Bilo koja elektro radnja, će ti primiti motor ili te bar uputiti gde možeš da ga popraviš. Samo nemoj da se brukaš, kada budeš pitao, kaže se viklovanje, bez N. ViNkla je nešto drugo. Pa ne znam nisam u materiji, nisam ni u vinkli. Pa bilo koja da, ali zanima me koliko se to krece jer pretpostavljam da moze da varira cena dosta, a verovatno i kvalitet. Promenio Decembar 12, 2022 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Biker Q ima u Jagodini,odlično radi.Samo parcijalno,teško,ide komplet. Pa dobro to mi nije daleko, hvala za info potrazicu broj da pitam za cenu. Ima sad cujem i u PN i to dvojica a nisam znao pa cu da proverim. Kako ja kapiram onda cenu mogu i preko tel da mi kazu ako se radi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano Decembar 12, 2022 Ne silazi, 2156 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da da.Za ovog što sam pomenuo,sa njim sam sarađivao,radio je i ogromne industrijske motore,ove manje neću ni da pominjem.Proveri pre nego ti rade,poprilično fušare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da trazim broj? Ili gde je u Jagodini, ako bi se smatralo reklamom a nije po pravilima moze i na pp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano Decembar 12, 2022 Ne silazi, 2156 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker Q je napisao: Kako da trazim broj? Ili gde je u Jagodini, ako bi se smatralo reklamom a nije po pravilima moze i na pp? Evo Goran Vikler 063 1276364 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...