ANTIC GM 43 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan zxr 89god sam kupio u maju,ali sticajem okolnosti ja sam presao sa njim samo 450km do 15 juna.kako bi ga sredio za odlazak na kosovo za vidovdan prijatelj mi ga je oterao kod majstora da mi proveri karburatore jel nije hteo kad je zagrejan da pali.kad sam dosao sa mora u subotu majstor je imao sta da mi pokaze.otvaran,sklapan iz ko zna koliko agregata nekakve plocice brusene do kraja da bi samo bio meni uvaljen.to se desava ljudima koji nesto vole ali ustvari pojma nemaju o manama i razmim cakama cime se razni ljudi bave.ja sam sve decku verovao kad sam ga kupovao ali ispostavilo se suprotno,zato trazim ako ima neko agregat sa povoljnom cenom za mene jer za ovaj moj motor majstor kaze da se neisplati raditi generalnu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan E moj Antiću! To je loša sreća. Da ako i taj završi iza rešetaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma komso ja sam kriv sto verujem svakome .samo mi je krivo sto na kosovo nisam otisao a to ti je bilo na prvom mestu kad sam ga uzimao.pozz za moje grebice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan nista izgleda od agregata.ima li makar neko glavu dobru za zxr 89g :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako glava nije pukla, mozes da lepo zamenis ventile i vodjice, da bude kao nova. Te plocice su verovatno od ventila, prema tome i njih nove. Sto se tice samih "crevca" /klipovi, karike itd/, to isto mora da se proveri. Jeste najskuplja varijanta, ali bar znas sta imas u masini. I ako kupis polovan agregat, opet nisi siguran sta mu zapravo fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan 100 posto si u pravu,ali finansiski nema sanse sad to da uradim.Morao bih motor da prodam sa umanjenom cenom rada i delova pa ko bude kupio neka ga radi. Kupcu bih sve objasnio sta mu fali da nebi kao ja prosao. :-\ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece sa popravkom ili prodajom,a sledeca kupovina,obavezno sa majstorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Komsija Pero u pravu si 100 posto,ali sam je valjda takav da uvek verujem recima a ne stvarnosti.j...ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Koji zxr, 750 ili 400?, mislim da nisi napisao koji ili sam ja negde preskocio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Komsija Pero u pravu si 100 posto,ali sam je valjda takav da uvek verujem recima a ne stvarnosti.j...ga. Razumem te ali davno je proslo to vreme!Za utehu i ja to osecam.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko nema dobru glavu za mog ZXR/a.Mislio sam da ga sredim go sabora u GUCI ali slaba vajda ,.Zato ako nemoze on da vozi necu ni ja da idem.Pa pamet u glavu drugi put. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa mi istoci infuzija za mog zxr/a a ja jos nisam glavu nasao.jos ga vozim a mnogo mi je bolestan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pitao te je covek koji zxr? 750? 400? imam ja heke delove od 750 i od 400! javi se pa mozda mogu da ti pomognem. 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan zxr 750.89god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp. ima drugar glavu sa osam ventila ispravnih i osam neispravnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod saleta iz temerina 0631088888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...