muljaz 2027 Napisano Februar 22, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo tek sad vidim. Ne znam sta pojedine cudi ovde kad se i na slikama lepo vidi da si putovao sa apriliom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo tek sad vidim. Ne znam sta pojedine cudi ovde kad se i na slikama lepo vidi da si putovao sa apriliom EH , ma nema tu sumnje, ali ono sto si mozda razumeo je is fibrinog posta koji je putopis citao kada sam ga prvo postavio na elitesecurity forum i neki nisu verovali , a neki su se jednostavno potsmevali i to je jos kada sam otisao sa 50 kuba na more Ovak odlazak sa Aprilijom i ne smatram narocitim podvigom. Ljudi idu dalje i bajsom. Pozdrav Muljaze adventureru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ti smo se mimoišli negde usput ja u HN po kiši a ti iz HN po kiši, smjena bajkera uvek neko mora biti u Boki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...