Bogda 36 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da porucim iz Louisa lanac za mog Sprint Princ-a. Naj slicniji je ovaj iz Louisa. http://www.louis.de/index.php?media=katpdf&topic=artnr&artnr=10041529 Interesuje me da li u kompletu ide lanac sa lancanicima ili samo lanac a lancanici se doplacuju naknadno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa piše komplet. znaš šta je ovo u zagradama (134/16/53) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno i ja sam tako mislio ali ne znam nemacki pa nisam bio siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pa piše komplet. znaš šta je ovo u zagradama (134/16/53) Lanac od 134 koraka, 16 zuba prednji lancanik, 53 zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan upravo zanimljivo je da je ovo louisovo daleko detaljnije predstavljeno nego na regininom sajtu. nego, Ernesto, nešto mi se čini da ti sajt ne funkcioniše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan upravo zanimljivo je da je ovo louisovo daleko detaljnije predstavljeno nego na regininom sajtu. nego, Ernesto, nešto mi se čini da ti sajt ne funkcioniše? Sajt umro, radi se na novom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel se radi na torti? srecan rodjosh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan jel se radi na torti? srecan rodjosh! Crk'o termostat na rerni, nema ga u Louisu Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Brojao sam danas koliko imaju lancanici zuba. Prednji ima 15 a zadnji ako se ne varam 42. Lanac ima 132 karike a ovaj novi 134. Planiram da promenim samo prednji lancanik i da stavim od 16 a pozadi da ostane stari. Da napomenem motor je presao samo 1500 km tako da su lancanici odlicni. Razlog zamene je da budem siguran sto se tice lanca na duzim turama a ako ovaj brendiran pukne ostaje mi kineski kao rezerva. Koliko ja znam lanac mora da se skrati za po dve karike a lancanik cu povecati za 1 kariku. Da li moze da se utegne pa da ga vozim sa karikom vise ili sa karikom manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 2, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sve može, samo lančanik ne možeš da povećaš za kariku, nego za zub. Utegni ga sa karikom više, da imaš ''rezervu''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...