lazakamikaza 95 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao slican problem? Ninja 250 se u leru gasi, bila na dva servisa, kazu levi karburator zeza ali... posle servisa bude malo bolja situacija ali ali ubrzo dok se potpuno ne zagreje i dalje trokira i gasi se na leru sto mi po semaforima predstavlja vec smarajuci problem, a ne daju mi se bas pare za zamenu istih novima (ako ih uopste negde ima). Koji je vas savet kako i kod koga (i posto) ste resavali ovakav kvrc?? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem taj motor pa pitam: jel ima on sauh? Automatski, manuelni? Kako se ponasa kad ga koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da li ti se desava od kako je kupljen ili od skorijeg vremena jedino da ti taj jedan karburator ne preliva u leru a kako se ponasa kad mu dodas gas........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne rekose mi sta su mu radili "poslovna tajna" nastelovan, kada se zagreje radi skoro ok, ali kada je hladan u leru gasi, sem kada mu podignem obrtaje al to nije normalno pa zato pitam.. (od prosle sezone). Ne vidim da preliva samo kao da ga nesto u momentu zagusi i motor se ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan onda je problem sa sauhom ako ima elektronski 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Saugh je cisto rucna stvar, nije elektronika, a karburatori su takodje obicni vakumski...Ninja ja GSX 250R.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan onda ti je negde zapusen kanal koji pusta vazduh preko sauha da mesa gorivo na leru ili da je potpuno zatvoren ili manji protok vazduha i ne moze da napravi smesu i zato se gasi probaj da kad upali pod sauhom popustis sajlu od sauha trebao bi da radi.........znaci na polovini sauha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Saugh je cisto rucna stvar, nije elektronika, a karburatori su takodje obicni vakumski...Ninja ja GSX 250R.. ??? sorry za off ali šta ti voziš brate, neki hibrid? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan naravno sto pitas, jel imas ideju gde bi moglo da je zagusenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je problem do sauha jer kako kažeš motor ti radi normalno kad se zagreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sha da gledam u vezi sa problem oko sauha? Imas li nekog dobrog karburator servisera za Kawe? Tenkjuriveliku maccku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate kad upališ motor pusti ga da odradi minimum 2 minuta sa sauhom naravno (kad je hladan) i onda polagano dok se ne zagreje skroz i to je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mu 2 min! Tek kada se jako zagreje (15min) bolje radi a to nije bas normalno? :-\! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste kawa uopste?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1991. Kawasaki GPX 250R BTW pita drugar da li vi iz MMC-Racig-a u temerinu radite dijagnostiku motora pre kupovine (ono da li vredi..., sta je radjeno na motoru..) i koja je cena tog pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam EL 250. Trebalo bi da je ista masina i karburatori. Saug vucem,trecinu, i na 30 stepeni cim motor stoji par sati , toliko da krenem. Prvo paljenje dve trecine suga, a ako je stajao duze,pun i ostavim da radi bez gasa dok sam ne poveca obrtaje. Mislim da je to normalno. Jedino mi se ugasi je kad je tek upaljen i dam mu gas. Ler gas mi je na 1500 rpm. Imas majstora kod Betanije,kazu da je korektan. A broj tel ces naci u OPSTIM TEMAMA-Okupljanje Vojvodina 153 str. Vule se zove,cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh majstor Vuleta kod Betanije u Opstim temama, mozda sam brzo listao al b'ate ima ih 153..? Jel on radi samo motocikl karburatore ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Marving servis. Vule, 063 80-97-889. Radi sve i kazu po forumu da je ok. Nisam isao kod njega. Probaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...