lord_oblivion 1392 Napisano Jun 27, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko bilo kakvo iskustvo sa ovim servisom? Nalazi se u Darvinovoj 10, u Brace Jerkovic, na Vozdovcu (iznad crvenog solitera, uzbrdo ka groblju, za one iz BG). 200 metara mi od kuce, ali imam utisak da je lik pomalo vacaros... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 27, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mu dao motor u oktobru....2012 i pare,niti je narucio a ispravio sitnice....pre 10 dana vratio pare i ja sad jurim da ga zavrsim....sami procenite,niste glupiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta je trebalo da ti se uradi na motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...