ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Cujem svi pricaju o nekim moto otpadima znam da posoje ali niko mi jos nije rekao gde su. Verujem da neko sa foruma sigurno zna gde se ti otpadi nalaze ko zna nek ostavi adresu nekom sigurno fale delovi a nema ih u prodavnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 29, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063/244-170 Gedza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan 063/244-170 Gedza Ja vec bio sam tamo. Ne vredi da ides. Trazio sam menjac za gixxer, nazvao sam i rekao je da slobodno idem, jer ima sve. Kad stigao sam, onda poceo je da trazi, nasao je. Samo nije za moj motor, i bio je losije nego moj. Dzabe sam vozio 350km :evil: Posle kupio sam potpuno novo, original suzuki. Nije bio jeftino, ali i sad je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan a gde se nalazi taj Gedza. Ja sam cuo da ima cinimi se u Somboru ili u okolini sombora i negde blizu backe topole jel neko zna za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 29, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3447 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imas u B.Topoli kod Sombora covek se preziva Fabjanovic tel mu je063/517-204 pa probaj kod njega,sta ti treba od delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ili pitaj Baliz Laslo iz Sente. Uvozi iz Madarske. 063-8-072-537 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Decembar 4, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Todoroviæi iz Balosave su ti dobri sa polovnim delovima, i bliži su, oko 150 km od BG-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi trebalo tu temu pokrenuti ponovo. imamo toliko stvari koje bi smo mogli da kupimo iskljucivo polovne, a da ne ugrozimo sigurnost ni u kakvom slucaju. imamo toliko autootpada, a koliko motootpada.steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a gde se nalazi taj Gedza. Ja sam cuo da ima cinimi se u Somboru ili u okolini sombora i negde blizu backe topole jel neko zna za njih gedza je u Zemunu cini mi se...drzi polovne delove za apriliju sigurno,e sad verovetno ima i za ostallu skalameriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ma slaba vajda od nasih otpada. Pre ces naci iglu u plastu sena nego bas taj deo za tvoj motor koji ti je neophodan. Probaj u Balosavi eventualno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim kit za Suzu TS 50 XKM to je mali enduro Da li neko zna gde se to moze naci?? ne treba mi original od 400 evra :-[ nego nesto do 150 sto ce mi pomoci da ide brze i da bude snazniji ;D HVALA. P.S Motor je 93 godiste!!! ako to moze pomoci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...