boki.64 1972 Napisano Jun 26, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ishod ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan pa sto u crnu hroniku odmah????? Prebacujte odmah u motoristi na drumu dok se ne sazna ishod nesrece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa cagivamito-om. Ako ima pravde čovek je kolko-tolko ceo. Nema tragova da je vozač udario u vetrobran, krov ili A stub. Pa ako je imao štagod opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jun 26, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo motorce lici na YBR ili onog kjumka... Zna li jos neko neki detalj o motoristi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan devojka mi radi u caffe stock na raskrsnici... kaze da je povredio nogu, a ako sam je razumeo posle par minuta je isto tu pokupio auto neku devojku pa ih je hitna pokupila zajedno... posekotina na ruci... bitno da su zivi!!!!! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15065 Napisano Jun 26, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan , a ako sam je razumeo posle par minuta je isto tu pokupio auto neku devojku pa ih je hitna pokupila zajedno... to se zove sreca u nesreci od tog je bolje samo kad te tresne sanitet :D ajde sklanjajte ovo iz crne hronike vec sam se danas dosta mrstio zbog pogresnih vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...