DaCha46 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan trenutno vozim Piaggio NRG power 50, 2005. godište je.....Extra sam ga oèuvao, na kraj leta mu stavio novi cilindar(mid-racekit), auspuh, promenio ceo prenos, usisne lamelice nove stavio, karb. 17,5mm Dell'Orto..... Sada me zanima da li da ga zadržim ili da ga prodam?!?! Ako bih ga prodao uzeo bih Piaggio Beverly 200/250 ili Piaggio x8 ili Apriliu RS 125(neku malo noviju)........ dajte bacite komentare.....ili dajte neki predlog za novi motor ili da zadržim skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan prodaj ako ima ko æe to sve da plati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaCha46 0 Napisano Novembar 29, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan prodaj ako ima ko æe to sve da plati... Ne razumem ko æe to sve da plati :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Novembar 29, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan COPE je mislio da li ces izvuci te pare koje si ulozio u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DaCho ne daj ga ... znash vecc moje misljenje.... uostalom mozzesh da se vozish sa ovim josh godinu dana dok ne skupish kintu za neki rs koi cce da ti izadje oko 2k 100-200 evra gore dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaCha46 0 Napisano Novembar 29, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan razmisliæu...želim da èujem još neki comment od starijih i iskusnijih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly 200/250 EXTRA scoot. NE možeš pogrešiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 30, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Piagio Beverly je sjajna masina. Imas moj test na sajtu u "predstavljamo", procitaj ga: http://bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=51 U najkracem, Bev apsolutno vredi pare koliko ga cene, pogotovo ako je polovan a dobro ocuvan. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaCha46 0 Napisano Novembar 30, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Piagio Beverly je sjajna masina. Imas moj test na sajtu u "predstavljamo"' date=' procitaj ga: http://bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=51 U najkracem, Bev apsolutno vredi pare koliko ga cene, pogotovo ako je polovan a dobro ocuvan. Preporuka.[/quote'] proèitao sam test odavno.....btw. bravo za test....... Motor je prelep, èuo sam i da je brz.....Samo može li neka preporuka za godište??? ili je svejedno..... imam ponude RS 125cm3 (2002) 2400e (prešla 5.000km, malo vožena) RS 125cm3 2001. (2001) 2500e....extra takoðe, ima ga u oglasima na 4umu.... Piaggio x8 125cm3 (2005) 2750e.....super oèuvan skoro kao nov.... Aprilia Atlantic 200cm3 (2004) za 3000e..... Videæemo....još nisam našao beverly-ja u oglasima.... Inaèe, ako naðem dobru ponudu za dobar motor....Odvezem moj skuter kod majstora koji mi radi sve servise, i io ga proda u roku od nedelju dana(kao što je bio sluèaj sa prošlim, prodao ga za 1 dan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj RS-a i ne brini Samo te cene sto si naveo... mnogo je kume... Ja mislim da moze jeftinije da se nadje... Bila je jedna 2005 god oko 2800... Bila je cagiva mito 2005 isto 2800.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...