Maki 288 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Nakon duze pauze i problema sa racunarom evo i mene opet! LM, da predjem na stvar, top na mojoj Kawi je kako je sezona odmicala menjao zvuk od promuklog brundanja, preko 'malo' glasnijeg rezanja do palim-alarme-dok-radi-pod-ler! E sad, nasao sam koristan text na motorcyclistonline.com o rasturanju izduva i menjanju zvucne izolacije, problem je- gde da je nadjem! Dakle- GDE da nabavim staklenu vunu za izduvne sisteme?! Pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imas u bojleru :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Imas u bojleru :wink: to kralju vidis covek ti je rekao a moze i sporet a nemoze ona za kucnu upotrebu i pazi kako je ubacujes moras je dobro nabiti ili od posla nista motor ce ti je opet izbaciti van Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan isprobana varijanta je sa onim prokronskim zicama za pranje sudova.naime to su one sto izgledaju kao krofne sa rupom u sredini.kupis desetak i samo ih nanizes na srednju cev.veoma su izdrzljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj isprobana varijanta je sa onim prokronskim zicama za pranje sudova.naime to su one sto izgledaju kao krofne sa rupom u sredini.kupis desetak i samo ih nanizes na srednju cev.veoma su izdrzljive. Kad ovde okoline jos niko nije radio topa, i ja sam tako napravio. Ali ako stavis staklene vune, bice lepsije zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 29, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Pozdrav svima!Nakon duze pauze i problema sa racunarom evo i mene opet! LM' date=' da predjem na stvar, top na mojoj Kawi je kako je sezona odmicala menjao zvuk od promuklog brundanja, preko 'malo' glasnijeg rezanja do palim-alarme-dok-radi-pod-ler! E sad, nasao sam koristan text na motorcyclistonline.com o rasturanju izduva i menjanju zvucne izolacije, problem je- gde da je nadjem! Dakle- GDE da nabavim staklenu vunu za izduvne sisteme?! Pomagajte![/quote'] Kod ljudi koji izraðuju auspuhe. Kloni se graðevinskih kamenih vuna, to nestane za tren. Vrlo važna stvar je oko cijevi staviti inox-mrežicu koja razbija plinove, ili kako ti drug kaže, mogu i prokrom sunðeri za posuðe, isprobano i djeluje. Ovdje kod nas jedno punjenje kvalitetne vune košta oko 2500 dinara, preraèunato. Najbolje da kontaktiraš uvoznike auspuha za motocikle, oni obièno imaju vune za prodaju. Ako imaš koga da putuje na relaciji Zagreb-Beograd, u ZGB se može kupiti prava vuna kod proizvoðaèa auspuha Shackal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 29, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Laki_TC je pisao o tome kako je kupio izduvni lonac kod nekog tipa, potrazi njegove poruke, pa ces naci i broj telefona. Ja sam ga skoro zvao, za restauraciju lonca trazi 35e, da bude k'o nov. (Posle se ispostavilo da je meni lonac super, motor ima takav zvuk ) Dakle search! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 29, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu dosta problematike sa punjenjem auspuha. Naime, ako stavis staklenu vunu, pa makar ona bila i iz topa od kola(najlakse ti je nju naci kod nekog na otpadu ili auspuh servisu), posto su sve promene krajnje kratkog roka. Kada stavis samo vunu, vrlo brzo ce izgoreti i u opiljcima izbiti iz topa. Sad, imas to drugo resenje sa mrezama, no to ti ne preporucujem, posto doticne takodje pocnu da izbijaju na auspuh u vidu metalnih opiljaka, pa razmisli kako ce biti nekom koga to zaspe po ocima. Kolko su mene obavestili, najbolje je resenje uzeti neku celicnu mrezu (nesto slicno komarniku) i njom oviti unutrasnju perforiranu cev auspuha, a medjuzid napuniti staklenom vunom od automobilskog auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan U adi ima 2 majstor za top. Ako te interesuje, pisacu br.tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Kolko su mene obavestili' date=' najbolje je resenje uzeti neku celicnu mrezu (nesto slicno komarniku) i njom oviti unutrasnju perforiranu cev auspuha, a medjuzid napuniti staklenom vunom od automobilskog auspuha.[/quote'] Toèno tako, a svaki bolji ispuh ima veæ tu mrežicu omotanu oko perforirane cijevi koja dosta dugo izdrži, pa je u veæini sluèajeva potrebno promjeniti samo vunu. Ako je mrežica izgorila, onda bez nje vuna neæe dugo izdržati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Toèno tako, a svaki bolji ispuh ima veæ tu mrežicu omotanu oko perforirane cijevi koja dosta dugo izdrži, pa je u veæini sluèajeva potrebno promjeniti samo vunu Ima! E, to sa prohromskom zicom za sudove mi ne zvuci kao losa ideja, ali koliko bi to trajalo? A inace nasao sam u Louis katalogu- jedno pakovanje vune od 500g kosta 23e, jel to ok cena? Citiraj Ako te interesuje, pisacu br.tel. Bio bih ti zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Kolko su mene obavestili' date=' najbolje je resenje uzeti neku celicnu mrezu (nesto slicno komarniku) i njom oviti unutrasnju perforiranu cev auspuha, a medjuzid napuniti staklenom vunom od automobilskog auspuha.[/quote'] Toèno tako, a svaki bolji ispuh ima veæ tu mrežicu omotanu oko perforirane cijevi koja dosta dugo izdrži, pa je u veæini sluèajeva potrebno promjeniti samo vunu. Ako je mrežica izgorila, onda bez nje vuna neæe dugo izdržati. AKO JE SEV IZGORELA MISLIM NA PERFORIRANU ONDA NIKAKVE KORISTI OD VUNE MORAS NAPRAVITI DRUGU CEV JA SAM PRAVIO OD PERFORIRANOG LIMA I SAVIJAO RUCNO A VUNU MORAS OBMOTATI OKO CIJEVI PA JE TAKO NABITI SA CEVKOM U TOP A PREDHODNO VUNU DOBRO ZBIJ I ZATEPI JE BILO KOJOM TRAKOM A ONDA U TOPU JE OPET NECIM ZBIJ I DODAJ JOS VUNE PA TEK TAD POKLOPAC TOPA NITUJES ILI STA VEC VARIS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan PERFORIRANI LIM SAVIJ OKO NEKE DRUGE CIJEVI PA JE PIKUJ SA CO2 SVE TI OVO MOZE URADITI DOBARAUTO LIMAR AKO HOCE DA SE POTRUDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Ako te interesuje' date=' pisacu br.tel.[/quote']Bio bih ti zahvalan... Miciz Robert 064-405-72-22 Pozgai Istvan 063-8-139-595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Citiraj Ako te interesuje' date=' pisacu br.tel.[/quote']Bio bih ti zahvalan... Miciz Robert 064-405-72-22 Pozgai Istvan 063-8-139-595 ja sam od jednog od te dvojice kuio kopiju akrapovica za 100E ekstra odradjenu .znaci moj savet je uzmi ako imas love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Citiraj Citiraj Ako te interesuje' date=' pisacu br.tel.[/quote']Bio bih ti zahvalan... Miciz Robert 064-405-72-22 Pozgai Istvan 063-8-139-595 ja sam od jednog od te dvojice kuio kopiju akrapovica za 100E ekstra odradjenu .znaci moj savet je uzmi ako imas love Oba su mi drugovi. Necu da kazem, od koga da uzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Decembar 16, 2006 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo punjenje auspuha inox mrežicom za èišæenje posuða, ukupno potrošio 15 sunðera ( 5 pakovanja po 3 komada ), sve skupa košta 7 EUR. Ova mrežica je odlièna, gusta i može se dovoljno razvuæi da sjedne knap na cijev. Zvuk odlièan, dosta tih sa dB killerom, a bez njega reska grmljavina, no ne prebuèno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...