Bogda 36 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su zmigavci prestali da rade. Odlicno su radili i od jednom ne rade i levi i desni. Sta moze da bude problem? U elektroniku se ne razumem bas nesto mnogo ali znam naj osnovnije. Sta moze da bude problem i kako da proverim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1786 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na proslom motoru zezao onaj relej/automat za migavce, glupost je neka bila, sredjivanje je trajalo citava dva minuta. Proveri ga. A mozda ti je otisao i osigurac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan vidi onaj automat za zmigavce to meni otislo na keewayu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne rade migavci posle svakog pranja ili voznje po kisi. Kad zagrejem masinu i ukljucim levi-desni par puta, proradi normalno. Skvasi se valjda prekidac na guvernali. Pa proveri i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam iamo vremena i cackao sam malo. Prvo sam sumnjao u jedan deo koji ima neku funkciju za paljenje tj regler. Drugi okrugli deo nemam pojma za sta je ali kad ga odkacim i opet ukljucim nesto pucne u njemu. Taman kad sam poceo da sve sklapam nasao sam taj automat za zmigavce. Vrlo jednostavna naprava, zice sam samo spojio i video da je on crko, tj kada sam spojio zice zmigavci su neprekidno radili. Uzeo sam nov automat za traktore a prodavac kaze da ga stavljaju i na kola, iskostao me 150 dinara. Zalemio sam zice sa onog prethodnog, spojio i radi odlicno. Evo par slika. Ovo je unutrasnjost onog starog. Evo kako izgleda novi. Preko ovih zica sam stavio kutijicu i zadihtovao silikonom. Hvala puno na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za snalazenje Od danas si i ti grunf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan He he. Pa zasto da dajem pare za original 10-15e kad ovaj od 150 dinara radi odlicno, pa i da crkne ranije za te pare imam punu kutiju ovih traktorskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...