zloca87 15 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugog razgovora sa sefom servisa u Qingqiju u Novom Sadu,uspeo sam da izdejstvujem da se lancanik naruci iz kine i stigne za nekih 7-10 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel idete prvi put u utjehu ili imate dole kucu ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 14 put,kum ima kucu,a drugar ide prvi put. Kad sam ja bio prvi put,to je bila jedna pusta plazica,sa jednim kafice. Sad je haos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan meni je 25ti pa me chudi kako te ne znam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma menjao sam se kroz vreme,ranije sam bio jezivo debeo,pa sam onda smrsao do koske,sad sam bilder itd... Ne prepoznaju me ni ljudi koji me znaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nishta vidimo se na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Jel neko(do sad) menjao lancanike(i lanac) bas na qingqi gy200-ba. Ako jeste bilo bi lepo da kaze koje je uzeo i da li je bilo problema pri montiranju. tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Naime majstor mi je rekao da bi mogli da se zamene lanac i zadnji lancanik. Za to zadovoljstvo su mi u qingqi-ju rekli da mi treba 150e. 90e lancanici i 60e lanac Gde ima da se nadje to i koji mi trebaju, posto se nista ne razumem u one oznake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan na buvljaku novi beogra u 7mom redu delovi za tomos i jawu lanac 1300dinara meni se extra pokazao ja ga vozio na kinroadu na koji su stavljeni lanchanici od honde xt , skini lanchanike i idi vidi dal ima neshto shto odgovara ako nema probaj prednji od keeway superlighta odgovara za taj lanac 428 ... i idi u keeway pa vidi shta moze da pasuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za Dutchmana jedno pitanje. Da li je taj i dalje u 7om redu posto se buvlhjak ispremestao, iselili su ih sa jednog dela OTCa, tako da je sada sve nesto istumbano, makar meni tako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan e pa sad bio sam na budzi pre dve nedelje , jeste istumbano al nemam pojma gde je taj lik , al sigurno je u poslednjim redovima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tamo nasao DiD-ov lanac mislim da je bio izmedju 30 i 40 evra ( posto su me u Gevari ispalili , zovem , kazem dimenziju , nema problema, odem tamo ... i druga prica imamo mi ali nemamo ... o tad ih izbegavam maksimalno ) . Meni je prvo smrdelo sto je tako jeftin...bio sam skoro ubedjen da nije orig... ali onda sam iscackao da je to Standard serija( ne professional) i moze za masine do 125 ccm. Imam vizitku, pa evo i broj 063/7700386 064/1507680 OTC 1341 13 red. Inace po meni deka je prilicno pedantan i oraganizovan.... kad bi neko ovakav bio distributer za qinggi gde bi nam bio kraj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Jel po vama bolje zameniti prednji ili zadnji lancanik? Elem... sad je fabricki prenos 15-48 sto mi bas i ne odgovara jer vrti 7500-8000 o/min na 80-85 km/h. Snage ima pa bi da mu spustim obrtaje na oko 6000 pri istoj brzini (da se mirnije putuje ) Veci prednji,manji zadnji ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Obrtomer ti pokazuje vise nego sto treba, sa 7500-8000 vozis oko 100-110kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Obrtomer bi trebao da radi ok... Na 100-105 je na 10000 o/min i to je max... Uz venac i po brdima cupa ko lud sa dvoje...ali kad krenem negde po ravnom i bez obrtomera se oseti da su visoki obrtaji ... Krajnja brzina mi nije bitna ali mi je bitna mirnija voznja ako je moguce... Da li je dovoljno da promenim samo prednji za zub,dva (16,17 zuba) ili da vijam manji zadnji (42-44 zuba)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 12, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan indjinma ja sam juche nategao zverku i na 9000 sam ishao 115kmh, ti si na 10000 ishao 125kmh, a to na ovom motoru teshko obrtomer je tebi prolupao... elem, vratimo se na lanac i lanchanike, taj od jawe ne mozhe na 200ku? pitam zbog ovoga Meni je prvo smrdelo sto je tako jeftin...bio sam skoro ubedjen da nije orig... ali onda sam iscackao da je to Standard serija( ne professional) i moze za masine do 125 ccm. Imam vizitku, pa evo i broj 063/7700386 064/1507680 OTC 1341 13 red. lanchanici su 15-48 zuba? lanac je 428? samo josh to da nadjemo gde ima...samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @FJCharlie Ako se ne varam , napisao sam da na 10000 ide 100km/h...125 nisam spominjao mada bi bio jako zadovoljan da ide toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju koji lancanici i lanac idu za ovaj model. Drugaru visi lanac kao mrtvi pacov . SVe sto smo nasli na netu je da odgovara od honde cb125. Prednji lancanik 259.15 Zadnji lancanik 269.36 Tip NZ, Korak 428 Br. linka 112 Kad izvucem cene iz DID-ovog kataloga,dobijem cifru od 70 eura za sve ovo. Mislim da nesto nije u redu ? bas se pitam sta si na kraju uradio posle ovolikog vremena,kako si resio problem? posto je tema otvorena solidno odavno ....jel ipak stigli iz servisa ili jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko? Ovaj Zloca? Ma on je decko smesan :moto3: Pametan covek, prodao je motor i presao na japance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan sto planiras i ti jel? sta ces posle kad prodas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam. lol XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...