DrAgisha 4 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sto sam sjebo skocni zglob i evo lezim treci dan manje-vise. Samo da obratim svima TURBO paznju na pesacke prelaze u ovom dobu godine ,pogotovu uvece. Isao sam pravo (znaci pravo) i za milisekundu ,kako sam nagazio fucking pesaccki prelaz popularno zebru cAO MIKIIIIIIIIIII............ Da bude lepse motor je pao na mene odnosno na stopalo a isti ima 200 kg.Cudo nista nije slomljeno ali mi je stopalo ko vekna leba.... I tako......spontano......nigde nikog 23.30....... E da....nije sa Viragom nego sa tenerom........ Jooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan e a video sam da po novom beogradu stampaju neke nove zebre, izlivaju neku masu, nije farba, i linije su jedno 2-5mm starije od asfalta. Nisam imao prilike da ih prelazim mokre, ali dok su suve drze odlicno, imaju neku teksturu... Omaraj malo pa ce negoa proci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebt joxane ti mene turio u Crnu Hroniku.....Tek sam sad video......Stoko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jebt joxane ti mene turio u Crnu Hroniku.....Tek sam sad video......Stoko... Prebacio sam te u 'Motoristi na drumu' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao! imao si srece! dobro je da si ti ok! e a kako je motor prosao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lezi, odmaraj, gledaj ovo lepo vreme i misli na prolece. Zemil ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao! imao si srece! dobro je da si ti ok! e a kako je motor prosao? Sjebo sam desnu stranu maske i migavac.Ce okrpimo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...