HoochieMan 30 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas me opalilo sunce dok sam radio motor, i napravio sam glupost, koju ću opisati ispod, i za koju se nadam nekom konstruktivnom rešenju. Instrument tabla je od crne plastike, sa reljefnim- izbočenim slovima (turn, neutral itd...) koja su ofarbana u belo. Slučajno sam strugnuo grubom stranom sunđera po slovima dok sam čistio tablu, i skinuo belu boju na nekoliko mesta sa slova. Ima li neko rešenje kako vratiti belu boju na slovca? Ovako malo nervira, izgleda aljkavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Jun 19, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo resenja, dodji da opravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi da prođe ;D Aj sad ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mali jeftini sunđer valjak. ukoliko je dugačak cvikneš al ima i kratki da se pazari. razvaljaš po nekoj podlozi belu boju pa lagacke po slovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se izvodljivo. Koju boju da tražim, može li se direkt nanositi na plasitku (da li će držati bez prajmera i slično)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hteo si da kažeš traži malo boje ;D ;D za to malo slovca mu ne treba ni par ccm. ja sam sitne popravke radio sa nitro sprejem naprskanim u pokopac i čačkalicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...