draza 548 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ali moram . Prodajem hondu africu twin rd07a 1996-o godiste u fabrickom stanju . Od dodatne opreme ima centralni stalak , poviseni vizir ,scottoiler , alarm , crash bar , givi kofer (ne pise ali mislim da je oko 40 i nesto litara) . Uz nju dajem i originalni vizir . Cena motora za kes je 4400 evra . Motor je registrovan godinu dana presao je 46000 km (originalna kilometraza), na mom je imenu i u fabrickom ali stvarno fabrickom stanju bez i jedne ogdeborine na farbi viljuskama i ostalim delovima . Uz motor i ide servisna knjizica . Moguce zamene za enduro , super moto , streetfighter ili slicno . Zamene dole u obzir ali za samo jeftiniji motor sa doplatom do 1000 evra . 065 54 56 544 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan PRELEPO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Jun 19, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj Bandit i na PP posalji koliko doplate trazis ? A ja da se presaberem pa da ti javim ! Stvarno trazim bas dobru Afriku i ozbiljna sam musterija. Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Draža nastavlja tradiciju sa prodajom najboljih Africa kod nas. Srećno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za nekog horneta ili nesto slicno sa manjom doplatom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas moze i doplata do 1000 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Jun 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovo je super ! Ja sam ti nudio mog Bandita i 2000 eura, znaci sad moze Bandit i 1000 eura ! Auu, moracu da castim ! :D :D :D :D :D !!!!!!!!!! Izvini, nisam mogao da odolim...POZDRAV !!! i sretna prodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ma ta kombinacija jos ostaje nego se polako skuplja novac sa drugih strana . Pa na moju srecu ako skupim jos malo sto mi fali africa se povlaci iz prodaje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je prelepa !!! Gledaj da skupis to sto ti fali , ovo je stvarno steta prodati ! A ako bas moras, sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Neki vfr ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 477 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da prodajes ovo,izgleda za 10+ :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...