Lazić 129 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehehhehehehhehe mojne brate da se vozis dok mi ne posaljes slike heehhehee lud si ako stavis turbinu,to ti ne treba ako ti treba da brze nakuca do 100 tke,lepo stavi nazad veci lancanik,prednji smanji i ima da poleti,ali ne u vazduh hehehehe Nisi obratio paznju na starost teme, mozda je stvarno grunuo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan hhehehehehe ma nije vajda mene niko nije jos zvao na sitne kolace a bez toga se ne moze hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, jeste tema stara, ali da li nam red_alert jos aktivan na forumu... Zanima me koliko ga je kostala turbina, jer planiram da pravim moju yamahu turbo... poceo bih da prikupljam delove.. i pitanjce da li je ubacio turbo ili ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, jeste tema stara, ali da li nam red_alert jos aktivan na forumu... Zanima me koliko ga je kostala turbina, jer planiram da pravim moju yamahu turbo... poceo bih da prikupljam delove.. i pitanjce da li je ubacio turbo ili ne... Ma, svaki dan je tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako stojite sa engleskim i ne znam da li je legalno da se postavljaju linkovi na druge forume ali ovo je najbolja stvar koju sam u životu pročitao o turbovanju a i o preradama uopšte. Radi se o DRZ-SM to je onaj od 40 ks. Pratio sam temu od početka pa jedno godinu dana. http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?t=23824 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...