Gasho 5 Napisano Novembar 27, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo, juèe opet upalili motore i napravili djir do Starog Bara, gdje se svake godine održava Maslinijada. Nažalost samo jedan dan posveæen ovoj biljci koja nam daje toliko mnogo. U Baru je inaèe najstarije drvo masline na ovim našim prostorima i jedno od najstarijih u svijetu. Procjenjuje se da ima preko 2000 godina. Skup je posjetilo nekoliko hiljada ljudi, a sve što se jelo, bilo je napravljeno sa maslinama ili sa maslinovim uljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 27, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ih miline! Sunce, voznja i i dobra hrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 27, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo! Sljedeci put kad budem navracao u Bar moram da vidim tu maslinu. Zahvaljujuci Gashu vidio sam onaj impozantni maslinjak,fenomenalno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 27, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh ! Gaso sta nam to radis !!! sunce, masline... !!! :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Puno sam propustio... :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krampus 0 Napisano Decembar 1, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dubrovnik Prijavi odgovor kao problematičan lijepa proslava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan super manifestacija, steta sto nije bolje medijski propracena, mogla bi da bude sastavni dio zimske turisticke sezone. ako moze mimoza sto svak kija od nje sto ne bi mogla maslina :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I lepo i ukusno... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 3, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta ali se nebi menjao za Turijsku kobasicijadu,ipak sam ja lala a kobaja je kobaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 3, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lalo hvala ti,ali kad ga vi zapaprite,pojedem komad kobasice i onda moram da zalijem sa hektolitar vode,posto bljujem vatru!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 3, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta ali se nebi menjao za Turijsku kobasicijadu' date='ipak sam ja lala a kobaja je kobaja. [/quote'] Ja stavih slike i obavijestih forumaše. Daj da vidimo tvoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Gacho ti si mnogo sretan covek pogotovu u zimskim danima,ovo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 4, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavih slike i obavijestih forumaše. Daj da vidimo tvoje... Vrlo rado,cim se dokopam nekih slika okacicu ih.Iskreno receno nisam se ni setio da ikad slikam ali ti je ovo odlicna ideja da saznamo o nekim desavanjima i izvan svoje okoline :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 4, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan To je to... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...