Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Jurija Gagarina

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

8:45 h , iz pravca novobeogradskih blokova prema gradu ,skrsen crni motor...U blizini buvljaka...Lik u crnoj majici fotografise...Iza motora plavusa pored belih kola melje telefonom ,a tu je i murija...Zna li neko nesto???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

druze ako nisi siguran da je smrtan ishod u pitanju nemoj da stavljas temu u crnu hroniku

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Vec je Arakis otvorio temu u " Motoristi na drumu ". Posto se jos nista ne zna o ishodu - nepotrebno je otvarati temu odmah u crnoj hronici .

• Very Funny Rider, 1134 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Bio sam prisutan tacnije 20 metara iza udesa. Decko na sivoj Cagivi Raptor je isao skroz desnom trakom a iz srednje ga je isekao auto...u tom trenutku je bila kolona u skroz desnoj traci i posto je isao sigurno po mojoj proceni oko 100km/h nije mogao da se zaustavi i zveknuo je u belu Corsu u kojoj je bila plavusa...ja odmah stao i pozvao hitnu i dosli su posle bukvalno 2 minuta...decko je ziv samo sto mu je levo koleno pocepano...glava je ok sva sreca nije bila kineska vec agv...inace je imao srece da nije svestan jer je proleteo izmedju nekih sipki i samog puta...

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

druze ako nisi siguran da je smrtan ishod u pitanju nemoj da stavljas temu u crnu hroniku

Ne daj Boze da je smrtan ishod!...Ni u sta nisam bio siguran,samo izvestih sta sam video i postavih pitanje zna li neko nesto o ovom dogadjaju.

...Jer,svaki ovakav dogadjaj za mene je crna hronika.

Izvinjavam se svima onima koji misle da sam promasio temu.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja