Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko kupovine motora za oko 2000 evra (ZZR 600, GSX 600 f ili CBR 600 f2)

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova

Molim sve poznavaoce motora za pomoc u kupovini motora.Planirani budzet je oko 2 000 evra.U naslovu sam naveo motore koji me interesuju, eventualno dolaze u obzir jos neki sportski ili mozda i neki bandit ako se nadje bas povoljno.Planirao sam prvo oko 1500 ali vidim da dosta drze cene motori stari oko 18 god, pa sam podigao budzet i na oko 2000.Uglavnom sam nailazio na sledece motore Suzuki GSX 600 f 1992-1995 neregistrovani 1700-1900 evra , Kawasaki ZZR 600 1991-1993 neregistrovani 1600-2300 evra,Honda CBR 600 f2 1992-1994 1900-2200evra 

znaci uglavnom Suzuki je dosta  jeftiniji (zasto ? da li samo zbog izgleda i snage? )

Moja pitanja su sledeca :

1. koji motor uzeti?

2. koje su najvece prednosti i mane tih motora

3. koliko trose?

4. ima li neki veliki problem u vezi nekog od njih zbog koga mi neke ne bi savetovali?

5. Koji se najvise i najlakse prodaju? (tj koji motor od tih je golf :)  jer iako je neki mozda za te pare malo ili mnogo bolji ne zelim da se patim posle sa prodajom )

6. koliko se posle trosi na popravke i odrzavanje kod pojedinih motora tj kome su jeftini delovi i lak je za popravke i odrzavanje?

Posto vidim da neki znaju napisati i visnu i tezinu , sto se toga tice mislim da mi svi sportski leze 172/80, dosad ponekad vozio Apriliju RS 125 i unapred se zahvaljujem na eventualnim savetima kako prvo treba kupiti nesto od 500 kubika tipa GS 500 ili vec nesto, znaci takav motor necu ni da kupim ni da vozim (eventualno kad bi se bas jeftino prodavali ali ljudi traze 1500 evra za suzuki gs 93 god. ,a sta je mnogo mnogo je )

Unapred se zahvaljujem , zelim svim motoristima puno  predjenih kilometara i uzivanja u voznji.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

Preporuka samo za F2 nju sam vozio od svih navedenih tako da sto se nekog poredjenja nemogu ti pomoci f2 se takodje naj bolje prodaje najlakse,zzr 600 treba uzimati od 93 i mladji zato sto je 93 izbacen redizajnirani model(da ne lupam verujem da ce ti reci neko ko je vozio zzr 600),a umesto gsx f  zasto ne pogledas suzanu rf 600,94-95-96 godiste se moze uzeti iz uvoza do 2000 evra.

• U prolazu, 19 postova

I meni se najvise svidja f2 ali je bar 400 evra skuplja od gsx 600 f.Nesto sam slab oko organizacije , ko bi  mi to dovezao, kako bi znao da je motor u ok stanju ,a i slabo ih vidjam ovde kod nas, sta posle za prodaju, za delove...

Inace hvala vam obojici, ne znam kako da odgovorim na svaki posebno .

Pozz

• Hronični Motociklopata, 7326 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Bilo kojeg da uzmes od ovih neces se zajebat, sve su to dobre masine, bitno je da taj sto uzmes bude u ocuvanom stanju i sa po mogucnosti STVARNOM kilometrazom.

Ja bih predlozio GSXF ,najjeftiniji je, malo je slabiji od konkurencije ali to netreba uzeti za zlo, svakako neides na trke sa njim i nece ti puno znaciti tih 15-ak konja manje, neide 240 nego 220kmh velike li razlike mos' mislit'...uljara je, znaci nemoras da lupas glavu dali imas dovoljno vode i dali  si sipao dovoljno antifriza...jest da nije bas najlepsi ali dovoljno je lep u svakom slucaju...

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

I meni se najvise svidja f2 ali je bar 400 evra skuplja od gsx 600 f.Nesto sam slab oko organizacije , ko bi  mi to dovezao, kako bi znao da je motor u ok stanju ,a i slabo ih vidjam ovde kod nas, sta posle za prodaju, za delove...

Pozz

Imas ljude koji dovoze motore iz Italije to je naj manji problem,ode tamo i pogleda motor,ovaj rf sa slike je u srednjem stanju 96 to godiste 1350 evra je preko odjavljen,malo se teze prodaje od f2,ali je po meni bolji od gsx f-a(sto se tice suzukija).

• Drug član, 1854 postova

suzuki ti je jeftoniji od ova dva jer ne mozes ni da ga poklonis, ni gsxf ni rf600 (neko je ovde u oglasima prodavao jedan rf duuuugo). gsxf je ubedljivo najruzniji motor iz te ekipe. znaci borba je izmedju honde i kawe. ja sam pisao vec o zzr600 pa potrazi ali se isto slazem da ako mozes kawu gledas 93+ godiste.

ako te interesuje fzr500 ima jedna u sapcu pa cu ti poslati broj.

• U prolazu, 19 postova

a i slabo ih vidjam ovde kod nas

Kako slabo??? Ima ih vise od Golfa 2 :)

E bas sam danas gledao i hteo te demantovati kako ih ima bar 10 puta manje od GSX 600 f ali donekle ne mogu jer na jednom nasem sajtu ne znam jel ga mogu navesti ali ide ovako m...-b...a  sam nasao nekoliko RF a

Cene su im 93-94 oko 2000 evra

Moram lepo izgleda (ne bas sjajno kao Honda ali nije los ) malo mi se nesvidja ona crna plastika gde se pocinje oklop (ispod rucki) , a cemu bas one supljine na oklopu kao riblje skrge nije bas nesto estetski. U svakom slucaju bitno mi je i kako se prodaju meni treba mozda za godinu dve, tri dok ne skupim za noviji ,a ne bi zeleo motor koji se tesko prodaje , pa da moram da ga poklanjam upola cene.Takodje dosta mi znaci da motor bude tu negde u Sremu ili Novom Sadu da mogu povesti majstora da ga vidi, jer sta mi vredi sto cu ustedeti mozda 100 200 evra kao malo je jeftiniji kad ono kupi ovo, popravi ono, na kraju da me isadne plus 800 evra a pitanje kako cu onda prodati,a zaista imam u SM GSX f i jos tu negde blizu.

u svakom slucaju hvala ti :)

• U prolazu, 19 postova

Glas za F2.

ZZR po recima mnogih je tezak motor.

Hvala za glas , ma i meni se svidja ali ipak nema ispod nekih 2300 , a pitanje da li vrede bas toliko , imam ponuda za RF 94 maltene 600 evra manje.

Znam da je tezak ZZR ali to mi je kao prva simpatija ,mozda sad nije toliko lep ali prva ljubav zaborava nema :)

• U prolazu, 19 postova

Bilo kojeg da uzmes od ovih neces se zajebat, sve su to dobre masine, bitno je da taj sto uzmes bude u ocuvanom stanju i sa po mogucnosti STVARNOM kilometrazom.

Ja bih predlozio GSXF ,najjeftiniji je, malo je slabiji od konkurencije ali to netreba uzeti za zlo, svakako neides na trke sa njim i nece ti puno znaciti tih 15-ak konja manje, neide 240 nego 220kmh velike li razlike mos' mislit'...uljara je, znaci nemoras da lupas glavu dali imas dovoljno vode i dali  si sipao dovoljno antifriza...jest da nije bas najlepsi ali dovoljno je lep u svakom slucaju...

Ma jeste ali upravo to stanje me muci iako bi ja vodio majstora koji se razume, znam da su to sve motori 16-18 godina i da je to stanje problem zato su me zanimale pojedine stvari koje su im mane,a i ostale stvari.Ja sam skroman iako je CBR f2 realno nalepsi ipak da imam 2500 tek tako ne bi ni gledao motore od 1600 , e sad vredi li taj motor (honda 2500 ) i da li cu ga  moci prodati za 2300 ako je odgovor potvrdan onda nemam brige ako skupim kupicu ga, kao sto rekoh skroman sam i sasvim bas sasvim sam zadovoljan i sa GSX 600 f ali problem je u ovome ako je taj motor realno slabiji i ruzniji od RF zasto onda nije i mnogo jeftiniji, znaci da mi neko prodaje dobar motor gsx 600 f recimo 1992 za nekih 1300 neregistrovan sutra bi ga kupio , a malo mi je glupo sto traze i po 1700 za neregistrovanog znaci kad ga registrujes ispada oko 1850 ili 1800 kako koji , pa ko je tu lud kad za te pare imas rf ili malo da dodas pa imas zzr ili cbr f2 .Znaci kupio bi ja i GSX 600 f ali ne zelim da platim  jako puno , znam da dosta zavisi i kakvo je stanje motora. Konkretno imam gsx 600f blizu za videti samo puno traze , a sa druge strane naisao sam na sivog rf za iste pare i novijeg od gsx 600 f pa videcemo.

U svakom slucaju hvala

• U prolazu, 19 postova

Pozz

Imas ljude koji dovoze motore iz Italije to je naj manji problem,ode tamo i pogleda motor,ovaj rf sa slike je u srednjem stanju 96 to godiste 1350 evra je preko odjavljen,malo se teze prodaje od f2,ali je po meni bolji od gsx f-a(sto se tice suzukija).

Pa nesto slabo ih vidjam po oglasima , ako mislis da izaberem u Italji recimo i platim,a da mi neko ode po njega i pogleda mi nisam ja bas za takvu kambinaciju osim ako bi bas imao poverenja u coveka, tako je jedan rodjak pazario jednu masinu za poljoprivredu i jos je popravlja ,a na slici je bas bila lepa.Taj RF mi se svidja , sta znaci to ^u srednjem stanju^ koliko tu mora da se ulaze ? Koliko to ispadne ovde za platiti? Gde se taj motor nalazi? Koliko teze? Bitno da se prodaje , nece bas velika frka biti za prodaju ali ipak bolje da se lakse prodaje.Znam da j glavni savet oko kupovine auta recimo ^samo gledaj sta drugi kupuju i voze i to isto ti kupi^ sa golfom 2 smo bili prezadovoljni i savet je apsolutno tacan znaci za nekih 4 5 godina nikad ni jedan jedini kvar, a dobili u evrima iste pare kao i  nekad u markama ako racunas odnos koji je bio marka evro znaci pun pogodak, uvek se nadje neko ko vozi neki lep japanski ili bilo koji vec auto ,a posle ne moze da ga proda jednu godinu i izgubi pola vrednosti, e samo te muke da se postedim, znaci ako ovde ljudi kazu da se i RF prodaje i kupuje verujem inace ...  e jos nesto primetio sam za RF neki imaju 98 konja, neki 105, neki 70 itd ,a svi su po 600 kubika o cemu se radi?Da li puno vise trose ti jaci i koliko je otprilike skuplja registracija, znaci jel mi najbolje kupiti najslabiji?

I hvala ti

• U prolazu, 19 postova

suzuki ti je jeftoniji od ova dva jer ne mozes ni da ga poklonis, ni gsxf ni rf600 (neko je ovde u oglasima prodavao jedan rf duuuugo). gsxf je ubedljivo najruzniji motor iz te ekipe. znaci borba je izmedju honde i kawe. ja sam pisao vec o zzr600 pa potrazi ali se isto slazem da ako mozes kawu gledas 93+ godiste.

ako te interesuje fzr500 ima jedna u sapcu pa cu ti poslati broj.

Stvarno??? kako onda jedan trazi za gsx 600 f 1995 neregistrovan 1900, adrugi za isti samo 92  1800  o cemu se onda radi? Znam da ne izgleda bas sportski , realno aprilija rs 125  2000 god sto puta lepse izgleda, a i kawa malo nema bas taj sportski izgled jedino sto kao sto sam rekao za prave ljubitelje zna se ko je ZZR , ja sam tu slicicu nosao kao mali, e ko bi rekao da cu sadkupovati takav isti ipak je to star motor i Honda ,ako vec moram star najradije bi nesto oko 1500 al kad traze svi puno cak i za taj gsx 600 f.OK gledacu 93+ mada ti su skuplji .

Pa znam koji je motor , ne znam nisam posebno gledao, mozda ako je bas dobar i jeftin motor.

i hvala ti na odg

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Cene modela za isto godiste mogu da variraju i po 1000e.

Jedan moze da bude u ocajnom stanju, ima neke prikrivene mane, dok drugi moze da bude u top stanju sa dosta dodatne opreme.

Nemoj da stedis 100-200e, gledaj motor koji je u najboljem stanju da ne bi posle bacio dostaaa vise para na popravke i izgubio vreme trazeci delove.

Ovo ti pricam iz mog kratkog iskustva, mada mislim da ce se vecina sloziti samnom oko toga.

Ja sam uzeo fzr-a u januaru u solidnom stanju, za malo para, ali sam dao dosta para dok ga nisam doveo u neko pristojno stanje.

Tako da bolje daj neki euro vise i uzmi motor u koji ne treba ulagati, jer za sta god se uhvatis na motoru cene su paprene bar u Srbiji a pogotovo u Bg-u.

Mislim da je manje bitno koji ces od ovih motora da uzmes, jer su delimicno slicni, uzmi onog koji je u najboljem stanju.

Jesi li razmisljao o nekom VFR-u? Svi hvale taj agregat.

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

vfr je odlican motor ali ipak dosta iznad tvojih plateznih mogucnosti,

ili se strpi i skupi jos novaca,ili kupi ono za sta imash...

vreme je chudno,cene se dosta kolebaju,niko ti nemoze garantovati koliko ce taj motor vredeti za par godina i dali ces ga prodati 200e ili 1000e manje...vremena su dosta teska...ali u svakom slucaju nemozes ga prodati za vecu sumu nego sto si platio.

u svakom slucaju mnogo je veca razlika izmedju imam motor i nemam motor,nego  u tome koji motor vozis...

dobra je i suzana,uljara je  jeftinije odrzavanje,provereni agregati.....bolje kupiti motor u klasi i platiti malo vishe za njega ,nego naci najjeftiniji koji nadjes,iako ga cene dosta vishe ,pa da puno ulozis u njega...ako neko nesto dosta ceni,ima razloga za to....

pozdrav

Cenkaj se sa ljudima, takva je situacija da se veoma malo motora kupuju za kes i to prodavci znaju.

Kad sam prodavao fzr-a sve sam dobijao ponude za zamenu.

Ja sam uzeo motor pre 10ak dana. Kad sam zvao oglase, prodavci su skidali cenu i po 300-400e.

Mislim da mozes da uzmes vfr-a 90-93 do 2000e. Ja sam se razmisljao o jednom ali sam uzeo thundercat-a.

tesko da ce naci za te pare.91-93 su preko 2100 ,registrovani preko 2200

mogu se naci i do 90 ispod 2000 ali oni nemaju monoviljusku pozadi :(

evo ovaj je jako jako povoljan,neznam sta mu je falinka

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=35310&trazi=1&ur=1&model=62&tip=vfr&m=Honda-VFR-750

samo sto mislim da ovo nije slika od njega na slici je 94 god i model rc 36

• U prolazu, 19 postova

Cene modela za isto godiste mogu da variraju i po 1000e.

Jedan moze da bude u ocajnom stanju, ima neke prikrivene mane, dok drugi moze da bude u top stanju sa dosta dodatne opreme.

Nemoj da stedis 100-200e, gledaj motor koji je u najboljem stanju da ne bi posle bacio dostaaa vise para na popravke i izgubio vreme trazeci delove.

Ovo ti pricam iz mog kratkog iskustva, mada mislim da ce se vecina sloziti samnom oko toga.

Ja sam uzeo fzr-a u januaru u solidnom stanju, za malo para, ali sam dao dosta para dok ga nisam doveo u neko pristojno stanje.

Tako da bolje daj neki euro vise i uzmi motor u koji ne treba ulagati, jer za sta god se uhvatis na motoru cene su paprene bar u Srbiji a pogotovo u Bg-u.

Mislim da je manje bitno koji ces od ovih motora da uzmes, jer su delimicno slicni, uzmi onog koji je u najboljem stanju.

Jesi li razmisljao o nekom VFR-u? Svi hvale taj agregat.

Pa vidim da variraju ali ipak sto je mnogo mnogo je , najgore od svega je sto taman i da verujes tj. i da vidis da je u extra stanju nemas mozda para za taj motor .Znaci i da  je neki 97 98 u extra stanju odakle mi 3000 evra .Znam to i uvek mi je stav da ne treba stediti bas tih 100-200 evra ,a kasnije sto kazes da imas 1000 evra sredjivanja.Zanima me ovo sto si rekao za ove u top stanju, koja je to dodatna oprema, primetio sam da ima nekih sa alarmom. Jel to onaj sa dva svetla i koje godiste malo mu je ruzan (na starima ) onaj cetvrtasti zadnji kraj.Zanima me sta je podrazumevas u solidnom stanju?Sta se to moralo sredjivati?Koliko je to otprilike dosta 300-500 ili od 500-700 ?

Ma da vidim u pravu si , zato bi najvise voleo negde blize da nadjem motor u sremu ili u blizini, imam jednog dobrog majstora kome verujem ,a nece mi se vozati coveka bas po celoj Srbiji , sta nema smisla nema pa bolje da njega castim za taj dan da vidim motor (ja naravno mogu samo otprilike da ga vidim ) nego da sto kazes posle imam puno ulaganja.

Pa tako sam i ja rezonovao zato mi je najvaznije da ga on dobro pregleda i ako kaze da neki vredi te pare onda je to ok.

Nisam razmisljao , ustvari jesam ali sam odustao iz vise razloga, prvo pre svega sam gledao motore 600 kubika zbog jeftinije registracije , mada ni neznam kolika je ta razlika ali zaista sam smatrao da nemam potrebe ni 50 evra vise da dajem jer je i 600 ok, drugo verovatno vise trose , opet ista stvar 600 je sasvim ok, a trece najvaznije video sam da su dosta skupi pa sam nekako odustao , poredjenja radi suziki gsx 600 f i vfr isto godiste hmm bar 500  - 600 evra ako ne i vise razlike.Po cemu je toliko dobar taj agregat i ako stvarno jeste onda naravno vredi vise.

Sto se tice tvog drugog posta u vezi cenjkanja , pa cenjkam se pomalo, problem je kao i kod auta da dosta ljudi koji prodaju motor se time bave i hoce da zarade na tome ,znaci vidim da prodaju dugo,  pa mi je sve jasno verovatno nece da spusti cenu ispod neke njegove, a ja da hocu da prodam motor  pustio bi i 100 evra vise i gotovo,a ne da ga prodajem 100 godina, tako da i to sa cenjkanjem ne ide bas tako lako, a kad pa previse spuste vec mi je nesto sumnjivo.Znaci jednom je motor 2300 -2200 pa je vec sledeci put za 10 dana 1800, pa za jos 10  i 1600 ,a daje i za 1500, onda ispadne da vidi 1000 evra u kesu da bi dao motor,a takav mi se onda ne kupuje, jer cu ga vise gurati nego voziti :)

• U prolazu, 19 postova

vfr je odlican motor ali ipak dosta iznad tvojih plateznih mogucnosti,

ili se strpi i skupi jos novaca,ili kupi ono za sta imash...

vreme je chudno,cene se dosta kolebaju,niko ti nemoze garantovati koliko ce taj motor vredeti za par godina i dali ces ga prodati 200e ili 1000e manje...vremena su dosta teska...ali u svakom slucaju nemozes ga prodati za vecu sumu nego sto si platio.

u svakom slucaju mnogo je veca razlika izmedju imam motor i nemam motor,nego  u tome koji motor vozis...

dobra je i suzana,uljara je  jeftinije odrzavanje,provereni agregati.....bolje kupiti motor u klasi i platiti malo vishe za njega ,nego naci najjeftiniji koji nadjes,iako ga cene dosta vishe ,pa da puno ulozis u njega...ako neko nesto dosta ceni,ima razloga za to....

pozdrav

Pa da to sam primetio , mora da je dobar kad tako drzi cenu, jel znas mozda koliko je skuplja registracija za motoree od 750 u odnosu na 600 i koliko vise trose?Pa otprilike ovo leto cu jedva skupiti i do 2000 nesto je iskrslo ulaganje u kucu tako da , jedino da pozajmljujem, a to zaista ne volim. Ako ne uzmem sad na leto proci ce sezona kako cu se voziti u 10, 11 mesecu znam da su preko zime nize cene ali ipak najradije bi sada pa makar i neki oko 1500 evra.Pa znam da je sve relativno ali me ne zanima kakva ce relativna razlika u ceni biti svih motora, nego konkretno toga nekog od tih, tj imaju li tendenciju velikog gubitka vrednosti kao auti da ne nabrajam sad koji svi znaju malo istocno od nas i malo vise istocno :) znaci ako sad imas motor od 3000 nije bitno ako on padne za par godina i na 2000 tj . to jedino smeta onom ko ne misli vise voziti, a ko misli njemu  ne smeta jer ako je pao njegov sa 3000 na 2000 pasce i onaj od 4000 na 3000 i tako slicno svima ce pasti cena ,a ista stvar ce biti ako budu skuplji (sumnjam naravno :)  ) bice svi skuplji .Al sam sad filozofirao ali mislim sustinski da sam lepo rekao :)

Naravno da znam da ne mogu dobiti vise nego sto sam platio to moze samo golf 2  :)

Slazem se za tu razliku :)

Jel znas koliko otprilike jeftinije?Pa to se slazem zato bi i vodio majstora da oceni stanje.Kad bi ti nasao za iste pare recimo 1700 gsx 600 f 92 i vfr 750 90 a recimo u istom stanju (solidno stanje za oba ) koji bi ti radije uzeo?

Pozz

• U prolazu, 19 postova

tesko da ce naci za te pare.91-93 su preko 2100 ,registrovani preko 2200

mogu se naci i do 90 ispod 2000 ali oni nemaju monoviljusku pozadi :(

evo ovaj je jako jako povoljan,neznam sta mu je falinka

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=35310&trazi=1&ur=1&model=62&tip=vfr&m=Honda-VFR-750

samo sto mislim da ovo nije slika od njega na slici je 94 god i model rc 36

Hvala ti za link malopre sam zvao coveka prodao je , kaze da su mu hitno trebali novci i da je bio u dobrom stanju , krivo mi je to je jako jako povoljno naspram drugih koji su to godiste.Nasao sam isto to 90 godiste za 1650 jel vredi te pare (naravno ako je u solidnom stanju).

Pogledacu sad te 90 ispod 2000 evra, o cemu se radi sa tom viljuskom kolika je to mana sto ju nemaju tj. kolika prednost novijih koji ju imaju?

Jel taj motor Honda VFR 750 prodavan , mislim ti motori jel se lako prodaju i jel ih dosta ljudi ima?Kakva je situacija za delove, odrzavanje?Po cemiu su toliko dobri ti agregati?

pozz

Registracija je ista za motore od 500-750ccm.

Sad sam na poslu, kad dodjem kuci postavicu ti sta sam ja skupio od zanimljivih oglasa od pre 10 dana kad sam uzimao motor sve sa cenama.

Bio je jedan dobar vfr ispod 2000 mislim da je oko 1700e.

Ne znam da li ti odgovara ali imas na forumu u oglasima gpz500, koliko sam procitao u odlicnom stanju za 1000e, sto je izuzetno povoljno.

Tako da ce ti ostati para za gorivo i druzenje sa BJB ekipom :-)

Znam da VFR ima zupcanike umesto bregaste, a sto manje lanaca, manje problema :-) i cuo sam da dosta prelaze ako se lepo odrzava.

pa razlika u mono i obicnoj viljusci je pre svega u izgledu, tj sa mono izgleda do 00 a i laksi je za rad oko zadnjeg tocka.ja bih pre uzeo vfr nego gsx...

mada sve zavisi koji su tvoji afiniteti vfr je v4 agregat a gsx je linijski agregat....

sta da ti kazem,najbolji savet je da uzmes ono sto se tebi najvise svidja za nnovce koje imash i bices najzanimljiviji...recimo onaj gpz 500 za 1000e za te novce izgleda oodlicno :) a mislim da je u klasi ispod 500ccm tako da je i registracija dosta niza :)

Evo spiska motora za koje sam ja bio zainteresovan, pa ako ti nesto bude odgovaralo zovi pa se raspitaj. JA sam za neke zvao i napisao sam uz te motore sta je vlasnik rekao o njemu.

Ajd sa srecom u potrazi.

U attachment-u je word file. Poskidao sam slike motora da bi mogao da zakacim fajl jer je sa slikama motora bio oko 30ak mb. Tako da ako ti zatrba neka ti reci da je zakacim. Ovaj zadnji zzr izgleda odlicno.

Copy of motori.doc

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja