Ćili 674 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, '91. godiste, presao oko 40 000 km, sasvim solidan primerak, koji prodajem samo zato sto imam bolji i noviji... Ove sezone ne bi moralo nista ni da se pipa, jer sam negde u martu promenio ulje i filter, lanac ima da tera jos koliko hoces, sad je na pola.... gume su ok, iduce sezone bi bilo pametno promeniti, boja je 1. sto se na njemu i vidi... ogrebotina milion... ali bar nema nista skriveno. Sve u svemu ok motor koji je mene sluzio nekih 17 000 bez i jednog jedinog problema, a skoro sam siguran da jos dugo nece praviti problem. Cena je 1000 evra, ne dam ga za manje jer znam da je dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do 28. jula Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ...pa gde ces manje...cena je korektna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Jun 18, 2009 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Uf,zbog ovoga bi prodao Chestera.A cena bas ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kontakt telefon je... taj i taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan A kontakt telefon je... taj i taj 063\345-378 Sto se cene tice, mozda ce zvucati prepotentno, ali stvarno mi nije bitno da ode po svaku cenu, jer mi kinta nije potrebna za lek. Pravi mi guzvu u garazi, vise ga sigurno necu voziti i procenio sam da 1000 evra ne bi trebalo da je mnogo, a stvarno ga necu dati za manje. Pre 3 godine sam ga platio 1600 i promenio gumu, lanac\lancanike, sajlu kvacila, filter za vazduh, svecice.... i od tada menjao ulje i filter na 3500 - 4000 km. To je sve. Stvarno ne bi trebalo da bude problema sa ovim motorom buducem vlasniku, a ja i ne bih da se blamiram pred ljudima koje znam, za male pare. Eto iskreno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Cili, nemoj ispod 1000e. U ovakvom stanju, vredi i vise. Siguran sam da ce kupac naici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Jun 18, 2009 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Cili, nemoj ispod 1000e. U ovakvom stanju, vredi i vise. Siguran sam da ce kupac naici. To i ja kazem.Proslog leta sam trazio neki Gpz(Zamalo da kupim od Ivice) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep i nije skup . Idealan za nekog pocetnika ko je vozio nesto manje, da se navikne na vecu i jacu kubikazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pravi mi guzvu u garazi, vise ga sigurno necu voziti Pa sad, ima mesta kod mene u dvorištu pod "strejom" pa ako gpz smeta - tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena? bas sam zainteresovan za ovaj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep i nije skup . Idealan za nekog pocetnika ko je vozio nesto manje, da se navikne na vecu i jacu kubikazu. Ja sam takav,ali ne mogu da prodam moju Apriliu ni da hocu... Imam leglo staforda i nadolazece troskove,pa ako prodam ovo moje,kupim tvoje i ostane mi kes...za male zivotinjice...Uzeo bih ga,ali jbg,tesko da cu ovo da prodam...Samo zamene neke nude...Sve bi ljudi dali,osim kesa!Pozz,i srecno i tebi i meni,pa se mozda i vidimo i sklopimo biznisic!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nema se para, ljudi bi da menjaju, a meni trenutno bas ne treba jos jedan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nema se para, ljudi bi da menjaju, a meni trenutno bas ne treba jos jedan motor A skuter? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno skuter i 800 evra ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 23, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @ Cili da si odmah podigao cenu na 1500eura ili mogu da ti kazem da ces se zakaciti sa svim GPZovcima zbog obaranja vrednosti nasih masina. Ako ti takav motor prodajes za 1000, sta mi ostali da radimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Namogu da verujem da nije prodat za ove pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Mrle, pa ja sam mislio da ste vi zadovoljni vasim motorima.... ni ja nisam planirao da prodajem ovaj svoj, nego mi se mlogo svideo onaj zzr i nisam imao izbora ;D ;D ;D A mos misliti kako bi se prodao za hiljadu i po, kad ni za soma nece niko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Namogu da verujem da nije prodat za ove pare. Pa iskreno, svestan sam ja da je kriza (svuda oko nas ;D) i da nije bas lako (pogotovo ljudima koji bi kupili gpz 18 godina star) da odvoje 1000 evara. Cene su takve kakve su i ovo se smatra jeftinim, ali Srbija je ovo i soma evra nije malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja npr. zainteresovan (mada mi se licno, bez ljutnje, ovako u startu sa fotke ne dopadaju izduvi "dje nadje majstora", to sto je vec izvirio sundjer iz sedista,..), pa bi trebalo svasta da se poradi na istom ali se verovatno ni Tebi ne svidja sto ja nemam vise para pa smo negde tu gde smo u zemlji Srbiji... Kazes registrriran do 28.jula hm. To je znaci +200eura + prevod ???eura, aj raspitam se danas koliko je to para sve skupa pa dodjem da vidim motorche i ako je kako je mozda se dogovorimo... Javi samo da ga nisi u medjuvremenu prodao, mada znajuci iz sopstvenog iskustva ne ide to bas, nude i traktorske gume, i satore za svadbu al' sve pare vrlo tesko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja npr. zainteresovan (mada mi se licno, bez ljutnje, ovako u startu sa fotke ne dopadaju izduvi "dje nadje majstora", to sto je vec izvirio sundjer iz sedista,..), pa bi trebalo svasta da se poradi na istom ali se verovatno ni Tebi ne svidja sto ja nemam vise para pa smo negde tu gde smo u zemlji Srbiji... Kazes registrriran do 28.jula hm. To je znaci +200eura + prevod ???eura, aj raspitam se danas koliko je to para sve skupa pa dodjem da vidim motorche i ako je kako je mozda se dogovorimo... Druze, ne zakeraj nego kupuj ;D. Ima ih sa boljim izduvima i boljim sedistima i registrovanih i novijih,...; i sa boljim cenama. Motor nije savrsen ali ces tesko naci nesto ovako povoljno (naravno, ako je masina ok). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto bih se ljutio, nisam ih ja pravio ;D. Kupio sam od prethodnog vlasnika sa tim izduvima, jesu malo ruzniji, ali rade posao. A u pravu si za sundjer, posle 18 godina, "vec" je izvirio. Kao sto rekoh, motor moze da se upali i tera, a takodje moze i da se rasklopi i da se ispravljaju sitnice dok se ne dotera u fabricko stanje. Ono sto je bitno, a to je motor, lanac, kocnice (zadnja slabo koci treba da se nasteluje, dobos je u pitanju), gume, elektrika, sve je to ispravno i u dobrom stanju. Akumulator je od stajanja oslabio, njega cu preko vikenda dopuniti i to je to. Mozes doci i naci mu 1001 manu, cena ce i dalje biti ta koja je. Eventualno, ako se ispostavi da akumulator mora da se menja, spusticu za cenu istog. E da, ne znam odakle ti informacija da je registracija za njega 200 eura. Nisam ni ja siguran koliko je sad, ali je prosle godine bila oko100, ne bih rekao da je ove godine duplo skuplje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemim 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel hoces da menjas, dajem ti piaggio free, kompletno sredjen i 500 e? ili ako hoces tvs apache 150 i 500 e, slikje tvsa mozes da vidis na netu, on je inace 2008 godiste i presao je 2000 km, znaci nov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 25, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima te zamena za MAXI SKUTER???? Piaggio x8 125 2005god http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=7683&catid=32&Itemid=62 andrej@list.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne hvala, ne bih maksi skuter, ali pogledaj u rubrici Kupujem, Arakisov kum bi da pazari neki maksi skuter, pa cenim da mu se uklapas u kombinaciju. Proveri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...