Hacky 1464 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi je javio cale da je video oboren motor u Zemunu, kod okretnice 17ice, kod vise medicinske. Video je motor na zemlji i policiju kako vrsi uvidjaj. Nije video motoristu, moguce da ga je odvezla hitna pomoc. Izgleda da se nezgoda desila pre nekih dva sata, jer mi je to javio pre nekih sat vremena. Nije siguran koji je motor u pitanju, misli da je crveno beli R. Nadam se da je sve ok. Zna li neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 43 Napisano Jun 14, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 9 - 9 i 15 vracao tuda kuci,nije nista bilo...mada,gologlavi na r-ovima su samo jurcali pored mene full-opremljenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan promeni datum u nazivu teme jer je jos uvek juni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan promeni datum u nazivu teme jer je jos uvek juni mozda je tema od prosle godina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1464 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan promeni datum u nazivu teme jer je jos uvek juni mozda je tema od prosle godina . Ne, nego je lapsus, ispravio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan namignuo sam izvini na sali nije joj mesto ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...