Bagi 175 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege pozdrav Čini mi se da imam problem sa mojom radnom mašinom u tri dana jednom ,zasada. elem kad stojim na semaforu i sl pred samo kretanje, sad već se i dešava na prvi metar polaska da se stroj ugasi i čim ga zaverglam on sastavi i sve ok. Da li neko ima ideju šta to može biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Za početak pojačaj malo ler gas za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako drzi ler? na malim obrtajima? brez dodavanja gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Znači sve je ok ,na leru kao radi kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan meni se to desavalo na hondi dominator,sve funkcionise besprekorno i samo se najedanput ugasi ponovo zaanlasujem i on upali,sve se to desavalo u veoma kratkim intervalima voznje,uspostavilo se da je riknuo CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pocni od neceg,filteri,svecice,karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ponekad desavali, ispostavilo se da je los osigurac, kad sam zamenio sve radilo kako treba. Bila je ona zica losa unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste motor i koliko je kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan 91 600kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kod cetvorotaktnih masina sa jednim cilindrom to je, tako rekuc', svakodnevna pojava, koja ne treba da te zabrinjava. Jednostavno, dodavanje gasa (pogotovo naglo) u nekom polozaju klipa dovodi do toga da se motor ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo pojacaj malo ler i sve ok ,hoce xt tako da se ugasi ,a i klx tako da je to normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Standardni problem sa XT600 tog godišta - CDI. Voleo bi da nije to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan hvala za odgovore Šta je uopšte CDI,koja svrha toga,gde stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jun 20, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan komutator,regulator el.paljenja,cdi.na enduro motorima obicno se nalazi kod fara ali nemora da znaci,moze i ispod sedista.otprilike 10x5x2cm,crne boje,ima dzek sa sest nozica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kod cetvorotaktnih masina sa jednim cilindrom to je, tako rekuc', svakodnevna pojava, koja ne treba da te zabrinjava. Jednostavno, dodavanje gasa (pogotovo naglo) u nekom polozaju klipa dovodi do toga da se motor ugasi. Hvala za ovaj savet, već sam počeo da se brinem. Malo sam povećao ler i sad je o.k. Inače na mom marauderu 250 je takođe jedan cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan samo pojacaj malo ler i sve ok ,hoce xt tako da se ugasi ,a i klx tako da je to normalno [/ Da je bas normalno i nije, a ler treba da bude 1450 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...