Najzli 215 Napisano Novembar 24, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo sam hteo da postavim neku vedriju temu od predhodnih, ovaj motorista je ostao na drumu. (Sa najmanje jednim toèkom) Evil se malo zezao. Napolju je hladno a gume nisu zagrejane, pa nismo mogli baš da se zaleæemo... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 24, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast Lazice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Novembar 24, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo sam hteo da postavim neku vedriju temu od predhodnih' date=' ovaj motorista je ostao na drumu. (Sa najmanje jednim toèkom) Evil se malo zezao. Napolju je hladno a gume nisu zagrejane, pa nismo mogli baš da se zaleæemo... najzli Evile, sto ti se motor ovako iskrivio? :misli: :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 24, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve pretposlednje su odlicne za kalendar koji se pominje na forumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1127 Napisano Novembar 24, 2006 Ne silazi, 5525 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Moj naklon Munjo nebeska!!! A meni je za kalendara najbolja druga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 24, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pouka: nemojte dizati motor na prednji tocak, deformisace se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 24, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, grome, svaka ti cast za ovo! :kul: Ispale su fenomenalno! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike, kao i za safe stunting! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 24, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji objektiv je u pitanju :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 24, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo. Ja sam kao mali najvise voleo na prednji, a sad se ne usudjujem. Napravio sa suvise veliku pauzu pa n'umem da ocenim svoju tezinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 24, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Volim da vidim ovakve slike i mislim da bi trebali mnogo vise ovakvih slika da postavljamo na forum! Trebali bi da napravimo jedan topic gde ce stajati razne nase slike i klipovi!? Sledeci put zovite i mene kad se budete slikate! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koji objektiv je u pitanju :?: Nikkor Fisheye 10.5mm' date=' aparat je Nikon D70S. То је Glistina oprema, ja sam je maznuo dok je on na bolovanju. [img']http://www.digitalsecrets.net/secrets/Photos_4_web/FisheyeNikkor10.5LensLG.jpg[/img] najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Najzli' date=' grome, svaka ti cast za ovo! :kul:Ispale su fenomenalno! :kul:[/quote'] Pa ti si vozio! :shock: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 25, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si vozio! :shock: Ali ti si to uslikao! :mrgreen: I to dobro :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja objektiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 25, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja objektiv. Samo objektiv? :cry: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Evile ,jel mislis vestinu i kocnice? =D> I ja cu tako da slikam samo sto cu da uzmem dno od boce. :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike su do egsa a i objektvi isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evile ' date='jel mislis vestinu i kocnice? =D> I ja cu tako da slikam samo sto cu da uzmem dno od boce. :idea:[/quote']:mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...