Jump to content

Moto Zajednica

TASOS-za pocetnike

Recommended Posts

• Zainteresovan, 875 postova

Ja idem ali od 25 tog u Limenas

Ja idem 26-og u Limenas.

Ares mogli bismo na pivo jedan dan tamo.  ;)

Posto ja idem organizovano, preko skole danas mi je profesorica rekla da nece da me vidi sa  vozackom dozvolom tamo jer kaze da motore ne servisiraju i da su nebezbedni jako. Da li je neko imao takav slucaj, da motor nije bio u dobrom stanju, bezbednom za voznju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova

jel ide neko od 11 do 21  jula tamo  ;D

jel ide neko od 23 avgusta do 7 septembra tamo - Skala Sotiras  ;D

ja idem tamo, videcete me nosicu majce na kojima pise MATA, pa se javite da pijemo negde ladno pivo :D

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

Sjutra krećem s boljom polovinom ka Grčkoj i poslije Meteora i Halkidikija idemo na Tasos pa se vidimo neđe valjda... možda i na jagnjetinu :)

naravno da nemamo ništa rezervisano pa me interesuje Smith-e kakvo je stanje sa smještajem? mislim, jeli skupo itd itd.. cjenkanje ne cjenkanje?

inače svaka čast na super reportaži!

• Zainteresovan, 795 postova

Sjutra krećem s boljom polovinom ka Grčkoj i poslije Meteora i Halkidikija idemo na Tasos pa se vidimo neđe valjda... možda i na jagnjetinu :)

naravno da nemamo ništa rezervisano pa me interesuje Smith-e kakvo je stanje sa smještajem? mislim, jeli skupo itd itd.. cjenkanje ne cjenkanje?

Ides kolima?

Ides kolima?

yebi yebi :P i dalje imam ovaj kombi od BMW-a pa se ipak za njega odlučih :P

• Svrati ponekad, 145 postova

Ja sam isao preko Perla Tours-a

http://www.perlatours.net/Gr%C4%8Dka/Tasos/Limenaria/Altebaran1/tabid/180/Default.aspx

ali mi se cini da Kim Travel ima mnogo bolje smestaje

http://www.kimtravel.rs/aranzman-detalj.php?ID=55

nisam se raspitivao za smestaj tako da ne znam cene van aranzmana. :-\

• Zainteresovan, 795 postova

Ides kolima?

yebi yebi :P i dalje imam ovaj kombi od BMW-a pa se ipak za njega odlučih :P

Pa super, bas onako idilicno, porodicno ;):)

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: BMW

Odlicni tekstovi i pravi vodic za ostrvo.Ja sam se sada vratio i ovo mi je 5.godina za redom da tamo letujem.Ne bi imao mnogo da dodam,mada se nebih slozio da od Limenarije prema Potosu nema dobrih plaza.Ja sam odusevljen sa Tripity plazom i kaficem na plazi,broj 1 i najbolja i najjeftinija kafana na ostrvu.Naravno da je Teologos i jagnjetina kod Koste(opakog brke)pravi pogodak,ali ima jos dobrih restorana.Plaza na izlazu iz Potosa San Antonijo pa Roso Gremos pa Notos i tako dalje.Tu je i obavezna poseta prirodnom bazenu Giola koji je pravi biser ostrva i jedino mesto gde covek moze ljudski da se iskace do mile volje..Inace tamo sam vozio gazdinu hondu XL 500,a od ove godine jamahu XT koju ce te videti na tripiti bichu..Gazda se zove Jorgo i skroz je kul lik,ps tu je toceno pivo malo 2e a veliko 3e i frape 1,5e..Pozz i ako mi zena dozvoli potrazicu vas sve u avgustu... ;) ;)

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: BMW

Postoji prodavnica moto opreme na izlasku sa auto puta kod keramotija,kad se sidje sa auto puta skrene se levo i posle 100 metara je sa desne strane i to je jedina prodavnica do kavale...

Evo jutros se vratih sa Tasosa, odnosnoiz mesta Limenas na Tasosu.

Sta da vam kazem.. M<ore je stvarno predivno. Veoma cista voda, prozirna. Gradska plaza i nije toliko elika tako da svima preporucujem da obidju ceo Tasos jer na drugom delu ostrva postoji nekoliko plaza koje su stavrno lepe ( Aliki, Golden beach). Ko ostaje na gradskoj plazi gde se ne placa ulaz neka ode na drugi kraj plaze, medju poslednje suncobrane, tamo se nalazi beach bar Aqua ili nama Srbima poznatiji kao bar "Kod Seke" i nece zazaliti. Preporucujem limunadu sa medom. U samom gradu ne postoji toliko diskoteka, vec postoje samo 2 kluba: Just in time i Davidoff. Ostalo su sve kafici i restorani.  Probajte specijalitete ostrva, med, slatko ,ratluk i riblje specijalitete. Toliko za sada od mene. Stavicu koju sliku kasnije. 

Ajde pisi. Za mesecak dana idem na tasos..

pokretač teme je skoro sve napisao i stvarno bih samo dodao da je plaža Aliki meni lično bila najdraža. Mala, lijepa, kafane dobre, voda prozirna koliko je čista... samo veliki minus što slabo koja plaža ima tuš. Ostalo sve za 10tku.

izvolite 1 kratki snimak da vidite kakva je cesta i asvalt na samom izlazu iz grada Tasos pa ka istočnom dijelu ostrva... njam :)

Da da, krivine su stvarno vrh! Razocaraosam se kada sam video Golden beach. Ne znam samo zasto se zove tako jer je i plaza u limenasu bolja.

I da, pazite se jezeva. Ima ih dosta na divljim plazama. Ima jedna plaza 3 km od Limenasa gde se do dubljeg dela dolazi preko stazice koja je napravljena od dzakova sa peskom jer je toliko jezeva da se ne moze proci a da se ne zakaci bar jedan.

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Jel ima neka puna linija da je nisi isekao ? :) :) :) :)

Ajde pisi. Za mesecak dana idem na tasos..

pokretač teme je skoro sve napisao i stvarno bih samo dodao da je plaža Aliki meni lično bila najdraža. Mala, lijepa, kafane dobre, voda prozirna koliko je čista... samo veliki minus što slabo koja plaža ima tuš. Ostalo sve za 10tku.

izvolite 1 kratki snimak da vidite kakva je cesta i asvalt na samom izlazu iz grada Tasos pa ka istočnom dijelu ostrva... njam :)

• Drug član, 2318 postova

Posto ja idem 25, znam da dosta ljudi ide u tom terminu.. Saljite telefone na pp pa se vidimo dole.

Ovo je poslednji put da idem ovako kasno na more, nikako da stigne..

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Posto ja idem 25, znam da dosta ljudi ide u tom terminu.. Saljite telefone na pp pa se vidimo dole.

Ovo je poslednji put da idem ovako kasno na more, nikako da stigne..

Skala Sotiras 22.08-06.09.

064/129 39 39

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja