Zema 214 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zaiteresovan, mora jos da mi se sloze neke kockice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zaiteresovan, mora jos da mi se sloze neke kockice. mogao bi i PP da proveriš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @30PAH Zoki, pa ti mozes da iznajmis sobu u nekom motelu ili gde god vec u sopstvenoj reziji u mestu gde bi mi kampovali... i ja cu uzimati sobu mozda svakog drugog ili treceg dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @30PAH Zoki, pa ti mozes da iznajmis sobu u nekom motelu ili gde god vec u sopstvenoj reziji u mestu gde bi mi kampovali... i ja cu uzimati sobu mozda svakog drugog ili treceg dana... Da to i jeste ideja ima li neko takva iskustva? I postoje li takva mesta na nasem putu? Koje su cene? Ko cuva motore? .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, jutros sam morao,zbog porodicnih obaveza, da se iskljucim iz relija! Dosadasnji utisci izvanredni! I DAN Pripreme za polazak iz Velike Plane! MAS forsira Dunav U Beloj Crkvi... ...domacin je bio MC R.I.P. cija je ekipa osvojila II mesto na takmicenju u pripremanju riblje corbe... ...koju smo u slast smazali Ocigledno su i nasi gosti iz Svajcarske uzivali ;D Uvece,nas domacin je bio MK DE WHEELS-Debeljaca! Pored ukusne vecere,domacini su se potrudili da obezbede odlican kamp,kao i apartmane pa vrlo popularnoj ceni !!! II DAN Drugog dana nasi domacini su bili MC NS RIDERS ! Ponovo fenomenalno gostoprimstvo uz nezaobilazan bajkerski pasulj !!! Na putu ka Apatinu,u blizini Kule,prvi put smo imali susret,sa inace nasom vernom pratiljom, KISOM ;D Uvece su nas docekali Apatinci, MC PANTER,koji su svoje goste okrepili rostiljem i domacim proizvodom,rogonjom ;D Ponovo je bio obezbedjen predivan prostor za kamp,kao i privatni smestaj po ceni od 5 eura!!! Da zabava bude potpuna,potrudio se bend,koji je u repertoaru imao,kako hitove domaceg rock-a,tako i najvece svetske r'n'r hitove! Mnogi su proverili i svoje umece u kuglanju ;D III DAN Iz Apatina smo se preko Novog Sada i Sremske Mitrovice uputili ka Sapcu,odnosno Ceru,gde su nasi zajednicki domacini bili MC SREM i MK CIVIJA !!! U Futogu,ponova nasa prijateljica, KISA ;D Na Iriskom Vencu su nas sacekali nasi prijatelji iz MC SREM,kod kojih smo se onako pokisli,kao i oni,okrepili za dalji put Pred Sapcem,veselu druzinu su docekali Civijasi ;D Nakon krace pauze,zbog intervjua za TV Sabac,put smo nastavili ka Ceru,nasem konacnom odredistu za taj dan ! Ovde smo spavali Bend "Predigra" vrhunski,prasio preko cetiri sata Neki su se sa prasicima i "Lavom" borili unutra,a neki napolju ;D Poznate face Zvezda u usponu ;D Braco moja,srecan put,manje kise,a za provod vec cete se sami pobrinuti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo samo da se javim...veliki pozdrav svima sa Zlatibora.... danasnji dan je dobro prosao, nismo mnogo kisnuli, vreme je bilo uglavnom suncano osim na prilazu na Zlatibor gde smo kisnuli nekih 15 minuta, ali smo na vreme obukli kisna odela pa nismo bili mokri... na Zlatiboru su nas super docekali, upravo smo zavrsili sa vecerom i sada lutamo malo po okolini pa nabasasmo na neki internet kafe.... vidimo se uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Spremaj fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan -------------------------------------------------------------------------------- Danas sam bio u Visegradu na doceku relija kroz Srbiju,koji je jednim dijelom usao i u Republiku Srpsku,u Visegrad!Motoristi iz svih krajeva Srbije danas su na djelu mogli da vide i osjete topli domacinski docek ljudi iz Republike Srpske,DA SE UVJERE,da je nama sa ove strane Drine,Srbija otadzbina,jer je tako dozivljavamo,svi od reda! E sto se danas desilo u Visegradu!Bukvalno cjeli grad,i staro i mlado, izaslo je da pozdrave bikere iz Matice,a organizator je napravio dobrodoslicu za pamcenje!Momci iz MK"POWER"-VISEGRAD su se bas potrudili da ugoste svoju bracu,pa su pripremili takvu gozbu da je izgledalo nestvarno! Na obali Drine,pored visegradske cuprije,u hotelu su pripremili rucak za sve prisutne,jagnjetina,prasetina,pita...Tocili su pivo i jelenizirali svakog ko je to htio ;D ;D ;D !Gosti su sa nevjericom dozivili ovakav velicanstven docek,pa su "zlurado"prihvatili cinjenicu da moraju dalje na put! Put pod motor,pa sa srecom dalje!Sta reci za bajkere iz Visegrada?Momci ,svaka vam čast,RESPECT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo nas u Paracinu... motel u kome spavamo Lela i ja ima internet, pa rekoh da posaljem koju fotografiju sa prva dva dana putovanja.... odoh da se pakujem i na spavanje... vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otpozadi reda radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANNA 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: MUZLJA Prijavi odgovor kao problematičan EVO I MENE DA POHVALIM CEO RELI, SLIKE NAZALOST NEMAM ALI UZIVAM DA GLEDAM VASE SLIKE I DA SE PODSECAM KAKO NAM JE BILO DOBRO, AKO JE SVAKI RELI OVAKAV ETO MENE SVAKI PUT, BILI SMO SJAJNA EKIPA I SVI STE BILI ODLICNI SVAKA VAM CAST I PRAVI KAVALJERI! BILA MI JE CAST VOZITI SE SA VAMA! VELIKI POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...