RSVMillenian 228 Napisano Septembar 12, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam nesto ne netu u Glasu Javnosti da je bio neki udes na auto putu i da je neko poginuo na Kawi. Ima li neko vise informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1804 Napisano Septembar 12, 2005 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan evo necega sto sam pronasao na MM forumu... " Poginuo motorista U sudaru kod Vrcina poginuo motorista Predrag Markoviæ koji se kavasakijem zakucao u ford eskort BEOGRAD- tridesetogodisnji predrag markovic poginuo je juce oko17:30 u teskoj saobracajnoj nesraci na a.putu beograd-nis kod vrcina on je sa jos 4 druga na motorima krenuo na izlet na kosmaj kada se svojim kavasakijem zakucao u ford koji se kretao ispred njega od jacine udarca ford je izleteo s puta a markovic je zajedno sa motorom pao i nastavio da kliza po asfaltu na markovica je motorom naleteo njegov drug koji mu je preso preko ruke tesko povredjenog motoristu je ekipa hitne prevezla u urgentni gde je preminuo ... Zeleli smo da iskoristimo lepo vreme pa smo nas 5 krenuli na kosmaj na jagnjetinu ja sam bio 4 u koloni kada sam na izlazu iz krivine odjednom ugledao dim i prasinu video sam da je pedja pao i da kliza po autoputu kocio sam ali sam mu bio isuvise blizu pokusao sam da ga izbegnem pa sam isao po beloj traci do bankine i pored toga presao sam mu preko ruke onda sam i ja mojom hondom pao srecom ja sam se prevrnuo na desnu stranu jer da sam pao na drugu motor bi me samleo o metalnu bankinu uzbudjeno objasnjava bajker zeljko Ni uvidjajna ekipa policije nije mogla da utvrdi kako je doslo do udesa posto nijedan od bajkera a ni vozac forda nemogu sa sigurnoscu da kazu zasto je do nezgode doslo - isao sam desnom trakom oko 80 km na sat nisam ni primetio ove motoriste odjednom sam osetio kako me nesto od pozadi udarilo mahinalno sam poceo da kocim ali sam izgubio kontrolu i izleteo sam na livadu pored puta da bokom auta nisam udario o ceicni stub verovatno bi se isprevrtao i poginuo rekao je policiji vozac forda koji je prosaoo bez povreda Tesko povredjenom Markovicu prvu pomoæ su mu pruzili njegovi drugovi koji su mu otvorili usta i pomerili jezik da se nebi ugusio dok su cekali da iz beograda stigne hitna pomoc pokusali su da zaustave vozilo klinike anlave kako bi povredjenog prevezli u bolnicu ali u tome nisu uspeli za 20tak min na mesto nesrece je stigla ekipa hitne pomoci koja je povredjenog motociklistu prevezla u urgentni na odeljenje reanimacije i pored angazovanog lekara Markovic je od povreda zadobijenih u udesu preminuo... " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 13, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan ...dok su cekali da iz beograda stigne hitna pomoc pokusali su da zaustave vozilo klinike anlave kako bi povredjenog prevezli u bolnicu ali u tome nisu uspeli... Anlave? Kad su se to oni uopste i brinuli o unesrecenima? :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 13, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da na glasu javnosti procitam ovu vest, mada oni tamo kazu da ih je Klinika Anlave odvezla do urgentnog centra??? Meni je ime poginulig jako poznato ali nemogu da se setim lika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...