vickons 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Drugari...Interesuje me jel zna neko nesto o Qingqi akciji ``staro za novo``? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Откуд ти то? Чек, да нећеш да даш скутер кога си (чини ми се) пазарио, па купиш нешто "са брзинама"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da u NS daju staro za novo, ali mrzelo me da ih zovem da pitam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak011 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan e sad me nije mrzelo, zvao na 061/136-77-99, jedino "direktor Sasa" daje takve info, rece ljubazna sekretarica, ali bice tek za sat i po u kanc... bas mi se ne da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da tako deru da to nije normalno. Mislim da bi mi za moj rekli tipa evo ti 800 eura,pa doplati jos 1000 za novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mene mrzi isto da zovem,jer saleta nikad nema kad mi treba pa mislio sam ovako da odem da vidim koliko bi cenili skuter(ma da kontam da bi rekao ``evo ti 300e i mars``jer ih boli kurac da ti daju vise,kad on na skuteru moze zaraditi bar 250e vise...minimum) pa da uzmem supermoto 125ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moj za 1200,kao da je izaso iz radnje. Plus nove gume,preradjen rep i auspuh i svasta jos nesto,alarm ovo ono... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako mogu kod tebe da dignem kredit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze,prva rata odma , ostale za pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...