Jump to content

Moto Zajednica

Bata Dzandra

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Nemam konkretna iskustva s njim , ali mogu da kazem da je Bata poznat i medju motoristima iz krusevackog kraja kao dobar i korektan majstor .

Jednom sam i svracao kod njega sa drugarom koji je isao da pogleda neki motor koji je Bata prodavao ... i na mene je ostavio pozitivan utisak .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 15 postova

Pokrenuo sam ovu temu jer sam imao problem sa motorom Yamaha dtr125, nije hteo da prima gas i da nabija obrtaje preko sedam hiljada i slabo je isao, pa su mi neki ljudi preporucili Bata Dzandru kao majstora koji ce mi sigurno resiti problem. Motor sam oterao kod Bate pre nedelju dana, upoznao Batu koji nas je lepo docekao i odmah sam video da je pristojan i komunikativan covek. rekao je da ne moze odmah da pogleda motor jer je bila neka slava i da taj dan ne radi ali je oslusnuo motor kako radi i rekao mi da ga ostavim kod njega ako hocu i da ce ga on srediti za nedelju dana. I stvarno kao po dogovoru Bata me je zvao u subotu i rekao da je motor gotofv i da mogu da dodjem po njega. Kada sam stigao i probao motor prijatno sam se iznenadio, cim sam upalio motor cuo sam kako lakse radi i odsecnije prima gas, kada sam ga provozao motor je isao za 40% bolje nego prwe, imao je vise snage i nabijao je obrtaje do 9 hiljada. Majstor mi je rekao da je mogao da ga nasteluje da ide jos bolje i da obrtaje nabija u crveno ali da to nebi bilo dobro za motor i da ce mi ovako duze trajati, pa da ga ovako malo provozam pa ako budem hteo da dodjem mkod njega i on ce ga nastelovati. Sve u svemu ja sam i ovako zadovoljan, motor ide odlicno, lepo prima gas i majstor mi je sredio jos par sitnica koje nisam ni trazio da uradi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja