Jump to content

Moto Zajednica

prvi motor od 125 ccm...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova

e doslo vreme i da ja uzmem nesto jace...posto tekna prolece punim 16 god. tj polazem za malo A(planiram ove god. da uzmem motor) ne mogu da uzmem motor jaci od 125 ccm tj moji mi ne daju >:(,jbg...nadam se da mi mozete pomoci oko odabira,o 2-taktnom necu ni da pricam jer ih ne volim ni malo...gledao sam razne motore pocevsi od honde cbr 125 pa sve do qingqi-a onog od 125 koji mi se nekako najvise dja...hvala unapred na savetima i pozdrav svima :) :) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: ER 6 N

Bilo je dosta tema o toma ali dobro...

Zavisi od tipa motora koji zelis i koliko si para spreman da izdvojis za njega.

Ja bi ti preporucio varadera posto sam prezadovoljan sa njim mada je cena malo visoka ali vredi svaku paru koju sam dao za njega, a CBR je nekako premali.

a znam da ima al nekako ovako mi je najbolje jer svako ima neki svoj zahtev... pa najradije bih uzeo nesto novo i pre svega da bude cross ili super moto,npr yamaha xt (cuo sam da je spora) ili qingqi super-moto 125...

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: ER 6 N

Sve sto te zanima za XT-a pitaj clana ZeljaYZF. A sto se tice brzine pa ne mozes previse da ocekujes od 4T 125-ice oko 120-140 je uglavnom maksimum.

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

E Cao jos jednom Milane, pa evo kazem ti, to ti je to oko xt-a  :) Vidim zapala ti je za oko i cbr125  :) Lepo si je spazio  ;), sa oko mojih 190cm i 82kg sam je opusteno vozio i vukla me je nesto preko 120km/h  :)  Ovako je i prelepa i stvarno se lepo cuje motor.Udobna je sto je + za neke malo duze turice.Jedino su mi gumice nesto tanke al nema veze, lepo se ponasa ja mislim  ;):)

Ne bi ti preporucio qingqi-a niti sachs jel je posle malo frka oko prodaje mozda, ali ipak ne mora da znaci  :)

Onaj hyosung gtr125 mi se jos uvek mnogo svidja, ogroman je motor stvarno, ali sam se za xt opredelio samo iz tog razloga oko lakse prodaje  :)

Propraticu ovu temu pa da svim zajednickim snagama nadjemo pravi motor  ;):)

• U prolazu, 82 postova

4t 125 su bicikle i pomirite se sa tim. Neka 2t Cagiva Raptor, Planet ili Mito su moja preporuka. Vozio sam ih milion puta te 125-ice, i samo 2T u 125cc klasi vam jedino moze izvaditi osmeh na licu. Ovo ostalo je :SSS A da ne krecem kako ovi bar izgledaju kao motori za razliku od ovih bicikli...

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: power of dreams

Gledaj da uzmes nesto sto ces za godinu-dve moci da prodas. Najverovatnije ce ti 125-ica dosaditi posle godinu ili dve, tako da sam ja na tvom mestu gledao bi ybr ili xt. Imas i odlican Tomos SM od 125 ccm koji ima ako se ne varam isti motor kao i xt. Takodje uzmi u obzir i spanski Derbi koji ima odlicne 125-ice...

aha,sto se tice ybr-a ne svidja mi se to sto mu je zadnja guma uska onako inace mi je ok...jel zna neko koja mu je max speed?

danas cu ici da pogledam onaj sach x-road,da vidim kakav je,jel tacno da ima minareli-evu masinu?

i da ja posle 125-ice planiram da uzmem nesto od npr. 600,650 ccm tako da bih ga vozio malo duze...

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

danas sam bio da gledam tog saschs i mogu ti reci da je extra motor izgleda bruka a i ide oko 110 odprilike...ovde u ns ostao jos jedan model od 2007. (nov) za 1999e  ;)

• U prolazu, 6 postova

danas sam bio da gledam tog saschs i mogu ti reci da je extra motor izgleda bruka a i ide oko 110 odprilike...ovde u ns ostao jos jedan model od 2007. (nov) za 1999e  ;)

Vozim X-Road, zadovoljan sam motorom i toplo bih ti ga preporucio. Maksimum koji sam izvukao iz njega je 103km/h, a koliko cujem ni drugi nisu mogli nesto brze od toga. Nista se nije kvarilo, mada znam da su neki imali problema sa semerinzima. Imaju ok servis gde mogu sve to da ti poprave. E sad sto se prodaje tice ne znam da li ce ga biti lako prodati, ali svaki dan me zaustavljaju i raspituju se u vezi motora. A koliko vidim ima i ybr-a koji stoje dugo u oglasima.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Pogledaj i malog Varadera,izuzetan motor  ;)...

• U prolazu, 82 postova

Da sam na tvom mestu, da moram uzimati motor od 125cc, to bi defintivno bila Husqvarna SMS 125. Husqvarna je po kvalitetu KTM-a, jos supermoto... Sve sto vazi za KTM vazi i za husqvarnu!

Da sam na tvom mestu, da moram uzimati motor od 125cc, to bi defintivno bila Husqvarna SMS 125. Husqvarna je po kvalitetu KTM-a, jos supermoto... Sve sto vazi za KTM vazi i za husqvarnu!

ma extra je to motor al jbg skup je i 2-taktni a njih ne voilm nesto...al zato je naj cross od 125!  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja