KAPETAN KOCA 30 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih cena 450 dinara, a u zavisnosti od prodavnice može i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Пре неки дан код друга у продавници сам видео један растурен кинески аутомат. Веома прост. Два транзистора, пар отпорника и пар кондензатора. Мислим да рече да је око 450 динара. Видећу да у скинем шему и сликаћу га, јер може да се направи скоро за џ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja Nevolja 0 Napisano Avgust 29, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Gde stoji automat zmigavca za piaggio free. Meni je problem da kad kliknem na prekidac za zmigavce, zmigavci ne trepere vec samo sijaju, isto tako je i sa drugim. Sta da radim i gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petrovic92 0 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Zitoradje Motocikl: Yamasaki SKY Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ovakav prekidač a ne mogu nigde na netu da nadjem ako mi neko moze pomoći bio bi zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...