GhostMile 4620 Napisano Jun 11, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu GhostMile sad sam seo pa malo iscitao redom ,uvek se prestavim uredno a za informaciju bar za ugovorne brojeve znam cak i da im odmah pisu podaci. Ko se seca kad su se panduri sunjali na semaforima sa leca da bi maznuli kljuc iz brave samo da bi zadrzali motordziju,tad je bila kaciga obavezna samo na auto putu. Na Uscu se vozile trke u malom krugu i ono sto je sad puno kola bilo uglavnom puno motora ,a kad ulete panduri i to samo SP i pocnu da legitimisu desavalo se da jedan covek vozi i vise motora. Sta je danas prema jednima se kurce a sa drugima nece da se blamiraju.Ko od vas kad ga zaustavlja doda gas i ode ili uredno stane.A ovi dvojca su mogli i da mu vide boju ociju kao on njima. OKRAD znas kako vidim tvoj komentar kao i onog sto je sa kolima u parku i zabolega za decu .ZA tvoju informaciju ja sa njima nemogu ni na ulici unormalnoj opciji da razgovaram.Jedno su tasteri i pevaci koji su na pregledu a drugi deo koj povlacuje pa i vozi bez kacige. Ja ne znam sta je od ovoga "za mene". Ovo mi lici na onaj vic kad tip prica kako je ulovio jelena, pa mu zazvoni telefon.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja zbog bezbednosti kacigu ne skidam. Malo zulja kada spavam, ali sam bar siguran da me niko nece prijaviti. Kada sednem na motor preko te kacige stavim jos jednu vecu, jedna mi nije dovoljno bezbedna. Juce sam video jednog u biblioteci da pravi usi na knjigama i predsudio sam mu, dok ja prijavim, dok organ reaguje, prodje voz. sta reci... bice od tebe pravi pionir. samo tako nastavi! ;D gixxer znam ja sta ti pricas i kako bi sve to moglo da se sredi ali u trenutnim uslovima od toga nema nista. eliminacija ljudskog faktora je najbolje resenje. nema zaustavljanja, samo slika na kucnu adresu i jbg. mislim ako vec hocemo u jevropu. druze dzabe sto su mogli da mu vide boju ociju, pa sta treba da ga ruse sa motora sto vozi bez kacige, da se lik ubije ili da ubije nekog od njih?! cime pesak da zaustavi motociklistu? da sam bio na njihovom mestu samo bih mu pozeleo srecan put. za kolegu koji je video da kamino ostecuje kola - sledeci put napises svoj mobilni na parce papira i poruku da si video ko je ostetio auto i stavis pod brisac ako vec policija nece da reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nebi reagovao da nije stajao na semaforu na dva metra od njih pa jos i okreno oko njih. Razumem da je u voznji ,normalno ne treba da reaguju.Ali ovi su mogli u jednom koraku da mu budu ispred prednjeg tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jun 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo pitao : kako bi se osećao svako od nas da dođe na mesto gde mu je parkiran auto i vidi polupano staklo, retrovizor, vrata... Da li bi bio 'ladan ili bi popizdeo? I da li bi ispizdeo na čoveka koji posvedoči pred policijom o udarcu ili bi mu bio zahvalan? Ja u takvim stvarima nemam dilemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...