Pablo 1853 Napisano Septembar 12, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu Ameri, mozemo i mi Uzivajte! Spremaju se za trku Na zadnjem tocku Publika BJB ekipa Comet GT650 Deki Stronser na Varaderu A ima i bajkera kojima je potrebna samo jedna konjska snaga za voznju na zadnjem razne vragolije U pripremi su i filmici, a bice okaceni do kraja dana na sajtu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1853 Napisano Septembar 12, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Filmici su okaceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 12, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre! Pa ovaj sa Comet-om je Zoki (covjek o kome sam vam govorio!). Dje je bre ta Ostruznica? Pa covjece da sam znao dosao bih i ja Jel to bre Zoki u Beogradu :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Septembar 12, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Juce uvece su bile trke automobila na ostruznici.Nasao sam se tamo sa dekijem,bio je sa njim i zoki,i lik iz jakova koji vozi kle500,i neki sa africom starom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...