Evil_baby 85 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem....danas mi se prvi put desilo da mi se motor trese.To se deshavalo izmedju 5 i 7 000 obrtaja....pre i posle tih 7 radi kako treba...do chega to moze da bude,a svecice sam menjala pre neki dan?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako trese? trese se agregat ceo ili trokira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan shta se terse,ne znam...ali ceo motor mi se trese...kao kad krecesh u vecoj brzini,pa bukvalno shtuca....ali fazon je shto ja vozim i kad dodje do 5 i predje 7000 obrtaja,on radi normalno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Svecica, karburatori, paljenje. Licno mislim da je karburator. Jedan savet... Nova svecica ume da crkne kao i stara, pogotovu ako je prebogata smesa, tako da to sto si stavila novu, nista ne mora da znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Muka...kako se nerviram...videcu da nekako izbacim ovo gorivo bez voznje..pa da probam tako..ako nije gorivo,onda idem opet u crknuti KDM...mame im se njbm svima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Muka...kako se nerviram...videcu da nekako izbacim ovo gorivo bez voznje..pa da probam tako..ako nije gorivo,onda idem opet u crknuti KDM...mame im se njbm svima..... Samo polako... nijedan problem nije nereshiv! Vibraciije su uvek za*ebana stvar, a josh shlag na tortu shto ne znash zbog chega nastaju. Probaj da se odvezesh do nekog iskusnijeg (a uz to ti je i prijatelj) i daj njemu da pogleda i oceni do chega je! Obichno su to neke gluposti tipa: sajla, karb, lezhajevi itd. u principu sve se to sredjuje u kucnoj radinosti! ;D Nemoj da si lenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan teraj u servis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan verovatno gorivo. Mozemo nagadjati kolko volis...moras ici redom i eliminisati jedno po jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Očstiti filter vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan da utvrdim samo da li motor normalno vuce u tim obrtajima kada trese? ako normalno vuce, onda je ili balans vratilo (ako ga ima uopste) ili nesto sa vezom motora i rama... a ako stuca na tim obrtajima, moze biti manje vise svasta, dok se ne pregleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...