nislija84 6 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu Red Rose 125 i veceras kad sam je startovao sve je radilo ok ali kad sam hteo da podjem izgubio je svetla i sve nista ne radi osim motora , kad sam ugasio motor vise nije hteo ni anaser da se pokrene a na "gurku" pali . Gde bi mogo kvar da bude ???? Ili odakle prvo da pocne sa trazenjem kvara ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliu Red Rose 125 i veceras kad sam je startovao sve je radilo ok ali kad sam hteo da podjem izgubio je svetla i sve nista ne radi osim motora , kad sam ugasio motor vise nije hteo ni anaser da se pokrene a na "gurku" pali . Gde bi mogo kvar da bude ???? Ili odakle prvo da pocne sa trazenjem kvara ???? Mislim lale da ti ne puni akumulator.... mada videcemo sta kazu strucni ljudi nasi drugari sa foruma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba ti probna lampa i kreni od kontakt brave , mozda je samo spala neka buksna i li se prekinuo kabl kad je tako od jednom izgubio struju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nislija84 6 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi naso sam kvar i to je on naj banlniji .... Crko osigurac )))))))) Hvala na odgovorima sto ste poslaiii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...