sergio 2328 Napisano Jun 8, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan eh, da ne zaboravim .. jos jedno pitanje ... Neki pametnjakovic je zapusavao rupe izmedju glave i stubina temperaturnim silikonom i pritom nije stedeo, tako da se silikon zavukao izmedju rebara itd. itd. itd. cime bih mogao da skinem ovaj silikon? pokusao sam benzinom (mb95 ;D ) i nije se bas pokazalo kao dobro resenje... Pokusao sam skalperom da skinem, skida samo komade, ali ostaje na alumijujumu tanak sloj koji se zapekao usled visokih temepratura... treba mi nesto sto ce da skine, a pritom ne ostavi trag na aluminijumu... dajte predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Nitro razredjivac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 8, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan da, vidis ... nije losa ideja .. kako li se ja toga nisam setio ??? ;D aj' ce da probam sa nitrom pa da vidimo kako ide .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Nitro razredjivac ??? jok ,ne pomaze...nemoj da se smaras uzmi sastruzi skalpelom ostrim sto vise mozes i onda sa finim vodobrusnim,lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Mozes probati i sa onom metalnom zicom za pranje posudja ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 360 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan zica za posudje rulez!!! probaj, uspeh skoro garantovan. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 8, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan evo i novosti sto se delova tice izmereni su klipovi i cilindri i na divno cudo, u standardu su! tako da sam odmah porucio i karike... prosao sam prilicno dobro jer sam nasao original hondine karike (nove naravno) za 125e i to je cena za 4 seta! dakle, porucene su karike, sutra porucujem dihtunge, lance i spaner ... onda ostaje samo jos da se uslajfuju ventili i da se poravna glava (ako je potrebno) i to je to jes' da cu mozda morati da prodam bubreg ali sta da se radi, naucno je dokazano da covek moze da zivi samo sa jednim tako da nije strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde... nije tolko strasno... ionako sad kad ga napravis sledeci put ce da ga otvara tvoj unuk :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa da padne voznjica istih masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe, pa teo si stari motor. Lepo sam ti govorio da kupis kineza kao ja i ne boli te glava, al jok, ti oces old tajmer. Eto ti sad ;D ;D ;D ;D ;D ma samo ti to spakuj da radi ko sto treba pa polako razradi i ispoliraj. To je vecita naprava i tu ne mislis o parama (dok ih imas, naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako ... imao sam dve opcije... da skupim pare, odreknem se cele junske plate i jos uzajmim malko sa strane ILI da je (hondu) tako rastavljenu konzerviram, slozim u kutije i ostavim je da ceka neko bolje vreme ... NARAVNO da sam izabrao da se odreknem plate, da se uzajmim, prodam neke stvari iz kuce ... Sto ti kazes .. sad cu lepo da je spakujem, razradim jeno 1000km laganica do jedno 5k obrtaja, a posle toga i na kraj sveta! a da je vecita .. tu si u pravu i mnogi su to rekli .. samo mora da padne jedno dobro poliranje agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma batali ostavljanje, to nikad ne izađe na dobro jer u međuvremenu iskrsne trista k...a i odu pare, zaboraviš gde šta stoji... ovako je mnogo teže ali i bolje. Ja tako i sa kolima i sa motorima. Sve završiš i poteraš je a zadovoljstvo nema cenu u parama pa da ga je..m. Pićeš kiselu u kafiću do jeseni al ćeš imati mnogo lep i dobar motor. Kad god ti zatrebaju pare za neki provod, baciš oko na Hondu i puno ti srce. Tako ti je kod većine nas. Ne brini ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ni za kiselu bre! Narucujem iskljucivo domacu cesmovacu Al' sto ti kazes ... pogledam hondu, jos kad je onako oprana i kad se sija i puno mi srce, zaboravim na SVE probleme .. Jos malo pa ce stara devojka opet krstariti srbijom, a uz malo srece provozacemo se ona i ja malo do Istre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ni za kiselu bre! Narucujem iskljucivo domacu cesmovacu Al' sto ti kazes ... pogledam hondu, jos kad je onako oprana i kad se sija i puno mi srce, zaboravim na SVE probleme .. Jos malo pa ce stara devojka opet krstariti srbijom, a uz malo srece provozacemo se ona i ja malo do Istre To je entuzijazam i ljubav ! Samo guraj. Karike su nedavno ljudi uzimali u Tiki Westu. Za neke motore odgovaraju od raznih automobila. Cak su ih karike od Porsche Cayena izasle puuno jeftinije, oko 2500 po cilindru, umesto XX novaca. Potrazi karike po dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Karike su vec porucene preko grane i ispace me oko 32e po cilindru tj. 140e za sva 4... u SRB sam nasao za 55e po cilindru tako da cu ustedeti 95e i od tih para platiti dihtunge glave i gumice ventila ... hvala na podrsci ... sutra/prekosutra cu, uz pomoc mog drugara Scapolo-a, otvoriti i ocistiti karburatore, cisto da izguraju do zime kad se planira detaljno ciscenje u ultrazvucnoj kadi, kao i zamena dizni (po potrebi), dihtunga, stavljanje staklenog filtera za gorivo itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra... samo slikaj proces sastavljanaj... da vidimo kako napreduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo napuni baterije za aparat..prosli put je je slikao 4 slike i GECRKT..bateryy kaput... :D..nemoj da moram oponovo otvarati zatvarati zbog neuspesnih slika :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo napuni baterije za aparat..prosli put je je slikao 4 slike i GECRKT..bateryy kaput... Cheesy Cheesy..nemoj da moram oponovo otvarati zatvarati zbog neuspesnih slika Cheesy Cheesy Cheesy Napunicu sva 3 seta baterija, a za tu priliku cu poneti i kameru sa sve stativom ... tako da ce biti foto i video materijala! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako moze neke cice sa starta sve sa onim kisobranima..necemo ga sklopiti do zime ??? ??? ??? A i frizuru da nabacimo onda..hehehhe... A karbovi ce da budu ovakvi..ako vec nisu a za pola delova i neznam cem sluze i dal ti trebaju uopste... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A onda kad se sve sklopi da izgleda priblizno ovako..ako ne i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ili oces da je spakujem ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ovo tvoja masina?! ODAKLE TI OVAJ OKLOPPPPPPP??? perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bilo...ostao u krajini..spaljen sa kucom djuture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E tugee .. uzas .. sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nadjes oklop tamo de i karike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...