BAKLAVA 11 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan meni je glupo pitanje ali bolje da pitam. Drugar ima Apriliu pegaso 650 i pitao me da li se nivo ulja u motoru meri dok je ugasen ili upaljen motor. meni je logicki dok je ugasen i hladan. ali opet kod mog zeta na Ktm-u meri se kad ga upalis hladnog posle 15sec. ako neko zna molio bi za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za F650, a posto su iste masine verujem da je i procedura ista. 1. Dobro zagrejati masinu (provozati par kilometara) 2. Podici motor na centralne nogare 3. ostaviti da radi na leru 1 minut 4. ugasi 5. pogledaj na sat i zapamti vreme 6. izvadi merac ulja i obrisi 7. ponovo pogledaj na sat i ako je prosao jedan minut vrati merac nivoa ulja u otvor. Kazu bez zasrafljivanja. 8. Ocitaj stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za F650, a posto su iste masine verujem da je i procedura ista. Nisu iste mašine, ali procedura je ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...