Jump to content

Moto Zajednica

Rossi ljut na gumara.

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Rossi je izgleda bas, bas popizdio sto nije pobjedio u Mugellu, jer da je to tako govori cinjenica da je okrivio jednog ciku iz Bridgestone da je stavio poggresnu gumu. Doduse to jeste tacno, umjesto mekse , stavio mu je tvrdju, pa je trebalo dosta vise vremena da se zagrije, sto je rezultovalo gubljenjem ritma i sto je mnogo znacajnije pozicija.

n499347_ROSSI01_1_0.preview_big.jpg

Ali to do sada Valentinu nije bila praksa, znate i sami da nikada nije pizdio ni na koga. Medjutim izgleda da mu ovi gumari bas i nisu najdraza fela, prvo je znate i sami kako presao na Bridgestone sa Michelina, jer su bili ocajni, trpio je koliko je mogao, a onda osuo. Samo sada nije u pitanju kompletan Bridgestone, nego samo jedan cika iz njegove garaze koji je zaposlen u Bridgestone i zaduzen za odabir guma.

Ko radi , taj i grijesi, ali druze, nisi bas morao da izaberes Mugello da pogrijesis, znas da je Rossi i vise nego vezan za tu stazu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Mogao je bas i da precuti tako nesto.Povredjen mu je ponos,pa neko mora da strada.Kukao je i u petak i u subotu,kako ima problema sa "mekom" gumom.Temperatura je bila visa nego na dan trke,pa se guma trosila vise nego sto je bilo predvidjeno.Posle silne one kise asvalt se oladio i oprao od gume pa je izbor mekse varijante i meni sto se ne takmicim bio logican.Pogotovo sto su vec odvozali dobar deo,pa bi morala manje da "radi".Slobodno mogu da kazem da se uplasio da nece zavrsiti trku (Francuska ga jos uvek boli),jer je prakticno jako slicna situacija kumovala kiksu od prosli put.Sad je trenutak da pokaze koliko je jak (prvo mentalno),a ne da kuka k'o baba i da optuzuje druge.

Da se razumemo,doktor je bio i ostace,ali ovako nesto od njega mi je bas bez veze.

Ma i prije se desavalao da neko iz garaze nesto zezne, pa se nije bunio, jer voli da je mir u garazi, ali da izgubi u Mugellu, uuuuf. :D

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Cudi me da tako nesto moze da se desi, jer koliko ja znam on bira gumu i ta guma je uvek spremna, jedino da mu je neko podvukao drugu gumu ili je pogresio u odabiru u sta cisto sumnjam, jer takav profesionalac sa toliko iskustva da pogresi..., neverujem, neznam!?

Ma neka ga malo, kako li ce tek sad da grize!? ;D Nesto mi se javlja, da tek sada pocinje pravo klanje. ;)

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Jedna lasta ne čini proleće....

Nadam se više sreće za našeg Roleta, to je teško ponovljiv talenat

Sećam se Doohana koji je rekao ne ući prvi u prvu krivinu ne znači izgubljenu trku a izgubljenu trku ne znači izgubljen šampionat.

Nadam se samo da Role neće mnogo da nam kuka jer ako krene da kuka to će pokvariti njegov status nepobedivog momka koji uvek može malo brže što je i dovelo da bude tako slavan trkač

Ma sad ce da roka k`o lud. Nego mu krivo sto mu ove trke na lutriju pokvarise snove o proslavi 100. pobjede u Mugellu.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ma sad ce da roka k`o lud. Nego mu krivo sto mu ove trke na lutriju pokvarise snove o proslavi 100. pobjede u Mugellu.

Ima samo jedna stvar... dolazi za njega nezgodan deo sezone :) a za nekog drugog tradicionalno povoljan! Dolaze brze i fluidne staze gde je Desmosedicci kralj!

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Dukatisti zadovoljno trljaju ruke.'Ladno su u boxu bili prisutni,nista manje nego generalni direktori Telekoma (Alice) i Generali-ja (osiguranje).Prakticno glavnih sponzora tima "Ducati corse".Ima da pljuste evrici,samo tako

Za ilustraciju koliko su sponzori vazni (sto i sami znate),reklame na motociklima Ducati "vrede" na godisnjem (sezonskom) nivou oko 26 miliona evrica,dok recimo Melandri na svom sirocetu od Kawasakija ima "nalepljenih" jedva milion

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Generali je tek od trke u Mugelu sponzor Ducatijevog tima, a s' obzirom da su zajedno sa Aliceom sponzori iz Italije, nekako mi je logicno da se pojave bas na toj trci. Iskreno, da je Rosi pre ove trke imao 99 pobeda, navijao bi za njega najiskrenije, ali ne mogu da kazem da mi nije drago sto je Stoner pobedio. Nisam pristrasan keve mi :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja