Jump to content

Moto Zajednica

Kišna odela-iskustva

Recommended Posts

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

...hajde da ne otvaram novu temu, a opet da podelim korisnu informaciju sa kolegama... ;)

Sinclair i ja kupismo danas dvodelna kisna odela u Metrou, cena simpaticna- 683 din kom...:)

deluju mi OK, citaj- izdrzace par situacija kada vas uhvati kisa daleko od zaklona, ali nisu za svakodnevnu upotrebu...sto je tacno ono sto nam je bilo potrebno...

slike nemam, ali ako nekoga zanima neka pogleda 2. str ove teme i post Cika Arakisa  ;) to je taj isti model, sada samo jeftiniji!!!  ;) ;D

da, da- i to moze u Srbiji... ;D

pozdrav! :)

Ja sam imao upravo to kišno odelo iz metra i poslužilo je za jednu vožnju po kiši jer se skroz iskrzalo po nogavicama, a i odmah mi je puklo izmedju nogu tako da baš i nisam nešto ostao suv. Mada neki su ga koliko znam nosili više puta i lepo im radi posao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

imam ja to isto zuto, dvodelno kisno odelo

kupila ga u Merkuru

meni je po bas, bas jakom pljusku izdrzalo bez da je propustilo i jednu jedinu kapljicu vode

jedina mana je sto je prilicno tesko (za one koji nemaju kofer, nego nose ranac  ::) ) i sto zauzme vise mesta nego neko skuplje kisno odelo

al' k'o sto rekoh - sluzi svrsi i to odlicno

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Gde kupiti veeeliko, kvalitetno kisno odelo?? Nedavno sam iskisao za medalju...

Markone?

Proof 2 delno odelo iz Luisa kupljeno preko Sekule za 35eur...i ne zaboravi da uzmeš broj veći od jakne/pantalona  ;)

http://www.louis.de/_20edc5a21cd9e989a811a03979946d5f0a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&list_total=17&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205042

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Jbg jedva sam i jaknu  našao.  Kišno nema ni za lek. Pokisao u utorak u BG ko mačak. Jakna nije propustila  ali pantalone jesu (neka kožna varijanta) Rukavice i  donji  deo nogu POTOP. Moram da uzmem one navlake  iz Pegaza.

Ah da  i kaciga Airoh katastrofa. Magla ko u Londonu. I ako je odškrineš  malo opet ništa. Došlo mi da  skinem  i bacim. Pa  opet rekoh aj čuvaću  je za vrućinu. Videćemo.

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Kad sam nesto trazio u IXS-u video sam da imaju i jakne i pantalone u nekim ogromnim brojevima, pa mozda ima i kisno odelo.

• U prolazu, 61 postova

Ja sam prosle nedelje u Pegazu kupio buffalo dvodelno kisno odelo i navlake za obucu. Za vikend me na Zlatiboru i Zlataru uhvatila bas jaka kisa, nosio sam navlake za obucu i cekao sam da jakna ili pantalone propuste koju kap pa da oblacim odelo. Ali ne lezi vraze, Spidi H2O nigde nije propustio ni posle sata voznje po kisi, tako da izgleda da sam dzaba kupovao kisno odelo  >:(. Moracu da ih zovem da probam da ga zamenim za cizme uz doplatu ili za manje odelo za gospodju.

• Enduraš, 6384 postova
  • Motocikl: CRF300L

Sat vremena kise ce skoro svako odelo koje ima neku od membrana da izdrzi. Ipak, posle odredjenog vremena i ona pocinju da pustaju (sem goratex-a), tako da ako putujes ipak zadrzis i kisno odelo, nekad ces mozda morati veci deo dana da vozis po kisi, a tu je ipak kisno odelo potrebno.

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Pre par dana sam kupio odlično SIDI dvodelno kišno odelo. Ima i rukavice uz odelo i kapuljacu koja se vadi iz kragne  ;)

50e

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Pre par dana sam kupio odlično SIDI dvodelno kišno odelo. Ima i rukavice uz odelo i kapuljacu koja se vadi iz kragne  ;)

50e

I ja bih pazario Sidi po toj ceni, ako ima jos.

Napisi gde si pazario :)

• Integrisan, 8355 postova

Sat vremena kise ce skoro svako odelo koje ima neku od membrana da izdrzi. Ipak, posle odredjenog vremena i ona pocinju da pustaju (sem goratex-a), tako da ako putujes ipak zadrzis i kisno odelo, nekad ces mozda morati veci deo dana da vozis po kisi, a tu je ipak kisno odelo potrebno.

I goratex propusti posle nekog vremena (na jakoj kisi).

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

I meni je to iz Metroa, merkura, tempa... puklo izmedju nogu... 

I meni je, zato sto lastiz u pojasu je slab, pa se pantalone "zarozaju" i kada hoces da uzjases motor sa tako zarozanim pantalonama, samo puca.

Sva sreca sto nisu skupa, pa sada imam citava dva gornja i jedan donji deo :)

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Gde kupiti veeeliko, kvalitetno kisno odelo?? Nedavno sam iskisao za medalju...

Markone?

Proof 2 delno odelo iz Luisa kupljeno preko Sekule za 35eur...i ne zaboravi da uzmeš broj veći od jakne/pantalona  ;)

http://www.louis.de/_20edc5a21cd9e989a811a03979946d5f0a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&list_total=17&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205042

ovo je dvodelno,jel jednodelno istog kvaliteta,pretpostavljam da je to to...?

http://www.louis.de/_10b5f8d1a2b6d6f774ef43d82a070ae06d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=850&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208855

jel i ovde ide broj vece?

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju  >:( )

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

vidi ixon u markosu... mislim da me je komplet izashao 50ak€... i moglo je odvojeno... mislim da su lone oko 2000din...

ovaj model sam uzeo:

http://www.ixon.com/www/Version1.0/index.php?ID=2.1.0.0&Produit=FOG-P

http://www.ixon.com/www/Version1.0/index.php?ID=2.1.0.0&Produit=FOG-V

zna za ixon, imam njihovu jaknu, odlicna je, ali oni imaju najmanji broj M, vec poslednje 4 godine, i nece da uvoze S.

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju  >:( )

U veličini koju tražiš  za 25€ pa još za dame ;)

http://www.louis.de/_1016eb9b655241558119da00d5f35e9af5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=853&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208854

U veličini koju tražiš  za 25€ pa još za dame ;)

http://www.louis.de/_1016eb9b655241558119da00d5f35e9af5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=853&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208854

JEEEEEEE!!! Bravo Bane, svaka ti čast! Baš ono što tražim , naručujem odmah! Stalno gledam Louis i naručujem svašta, ali nisam videla ove pantalone. Još jednom hvala, valjda su dobre!

Samo sada imam dilemu - da li da narucim pantalone u svojoj S velicini ili broj veci zbog moto-pantalona  ??? ako neko ima PROOF odela, javljajte!

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Ja nosim jaknu Xl a kisni kombinezon  Proof 2 mi je 2xl .Skoro sam siguran da ti treba 1 ako ne i 2 dva broja vece lone .

Pozz !  ;)

QQ

pa meni onda treba 18XL

:-[ :'( ;D

• Podržavam 1

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Nama stižu sutra (ako nam se smiluju na carini) pantalone Buffalo Rain. Veličine od XS do XXL.

10630.jpg

Još ne znam za cenu jer ih još nismo imali. Mislim da neće preći 20 EUR.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja