Dr.Bane 208 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ...hajde da ne otvaram novu temu, a opet da podelim korisnu informaciju sa kolegama... Sinclair i ja kupismo danas dvodelna kisna odela u Metrou, cena simpaticna- 683 din kom... deluju mi OK, citaj- izdrzace par situacija kada vas uhvati kisa daleko od zaklona, ali nisu za svakodnevnu upotrebu...sto je tacno ono sto nam je bilo potrebno... slike nemam, ali ako nekoga zanima neka pogleda 2. str ove teme i post Cika Arakisa to je taj isti model, sada samo jeftiniji!!! ;D da, da- i to moze u Srbiji... ;D pozdrav! Ja sam imao upravo to kišno odelo iz metra i poslužilo je za jednu vožnju po kiši jer se skroz iskrzalo po nogavicama, a i odmah mi je puklo izmedju nogu tako da baš i nisam nešto ostao suv. Mada neki su ga koliko znam nosili više puta i lepo im radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja to isto zuto, dvodelno kisno odelo kupila ga u Merkuru meni je po bas, bas jakom pljusku izdrzalo bez da je propustilo i jednu jedinu kapljicu vode jedina mana je sto je prilicno tesko (za one koji nemaju kofer, nego nose ranac ) i sto zauzme vise mesta nego neko skuplje kisno odelo al' k'o sto rekoh - sluzi svrsi i to odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 8, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti veeeliko, kvalitetno kisno odelo?? Nedavno sam iskisao za medalju... Markone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 8, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti veeeliko, kvalitetno kisno odelo?? Nedavno sam iskisao za medalju... Markone? Proof 2 delno odelo iz Luisa kupljeno preko Sekule za 35eur...i ne zaboravi da uzmeš broj veći od jakne/pantalona http://www.louis.de/_20edc5a21cd9e989a811a03979946d5f0a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&list_total=17&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205042 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 8, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg jedva sam i jaknu našao. Kišno nema ni za lek. Pokisao u utorak u BG ko mačak. Jakna nije propustila ali pantalone jesu (neka kožna varijanta) Rukavice i donji deo nogu POTOP. Moram da uzmem one navlake iz Pegaza. Ah da i kaciga Airoh katastrofa. Magla ko u Londonu. I ako je odškrineš malo opet ništa. Došlo mi da skinem i bacim. Pa opet rekoh aj čuvaću je za vrućinu. Videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam nesto trazio u IXS-u video sam da imaju i jakne i pantalone u nekim ogromnim brojevima, pa mozda ima i kisno odelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle nedelje u Pegazu kupio buffalo dvodelno kisno odelo i navlake za obucu. Za vikend me na Zlatiboru i Zlataru uhvatila bas jaka kisa, nosio sam navlake za obucu i cekao sam da jakna ili pantalone propuste koju kap pa da oblacim odelo. Ali ne lezi vraze, Spidi H2O nigde nije propustio ni posle sata voznje po kisi, tako da izgleda da sam dzaba kupovao kisno odelo . Moracu da ih zovem da probam da ga zamenim za cizme uz doplatu ili za manje odelo za gospodju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano April 8, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sat vremena kise ce skoro svako odelo koje ima neku od membrana da izdrzi. Ipak, posle odredjenog vremena i ona pocinju da pustaju (sem goratex-a), tako da ako putujes ipak zadrzis i kisno odelo, nekad ces mozda morati veci deo dana da vozis po kisi, a tu je ipak kisno odelo potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam kupio odlično SIDI dvodelno kišno odelo. Ima i rukavice uz odelo i kapuljacu koja se vadi iz kragne 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam kupio odlično SIDI dvodelno kišno odelo. Ima i rukavice uz odelo i kapuljacu koja se vadi iz kragne 50e I ja bih pazario Sidi po toj ceni, ako ima jos. Napisi gde si pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam o ovome... http://www.bikebandit.com/fieldsheer-lex-two-piece-rain-suit?WT.mc_id=1484958&CAWELAID=338431439 @gojko daj stvarno neki info za taj sidi gde,kako...moze i na pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano April 9, 2010 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sat vremena kise ce skoro svako odelo koje ima neku od membrana da izdrzi. Ipak, posle odredjenog vremena i ona pocinju da pustaju (sem goratex-a), tako da ako putujes ipak zadrzis i kisno odelo, nekad ces mozda morati veci deo dana da vozis po kisi, a tu je ipak kisno odelo potrebno. I goratex propusti posle nekog vremena (na jakoj kisi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to iz Metroa, merkura, tempa... puklo izmedju nogu... I meni je, zato sto lastiz u pojasu je slab, pa se pantalone "zarozaju" i kada hoces da uzjases motor sa tako zarozanim pantalonama, samo puca. Sva sreca sto nisu skupa, pa sada imam citava dva gornja i jedan donji deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti veeeliko, kvalitetno kisno odelo?? Nedavno sam iskisao za medalju... Markone? Proof 2 delno odelo iz Luisa kupljeno preko Sekule za 35eur...i ne zaboravi da uzmeš broj veći od jakne/pantalona http://www.louis.de/_20edc5a21cd9e989a811a03979946d5f0a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&list_total=17&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205042 ovo je dvodelno,jel jednodelno istog kvaliteta,pretpostavljam da je to to...? http://www.louis.de/_10b5f8d1a2b6d6f774ef43d82a070ae06d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=850&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208855 jel i ovde ide broj vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 13, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vidi ixon u markosu... mislim da me je komplet izashao 50ak€... i moglo je odvojeno... mislim da su lone oko 2000din... ovaj model sam uzeo: http://www.ixon.com/www/Version1.0/index.php?ID=2.1.0.0&Produit=FOG-P http://www.ixon.com/www/Version1.0/index.php?ID=2.1.0.0&Produit=FOG-V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan zna za ixon, imam njihovu jaknu, odlicna je, ali oni imaju najmanji broj M, vec poslednje 4 godine, i nece da uvoze S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju ) U veličini koju tražiš za 25€ pa još za dame http://www.louis.de/_1016eb9b655241558119da00d5f35e9af5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=853&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208854 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju ) U veličini koju tražiš za 25€ pa još za dame http://www.louis.de/_1016eb9b655241558119da00d5f35e9af5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=853&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=208854 JEEEEEEE!!! Bravo Bane, svaka ti čast! Baš ono što tražim , naručujem odmah! Stalno gledam Louis i naručujem svašta, ali nisam videla ove pantalone. Još jednom hvala, valjda su dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sada imam dilemu - da li da narucim pantalone u svojoj S velicini ili broj veci zbog moto-pantalona ??? ako neko ima PROOF odela, javljajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim jaknu Xl a kisni kombinezon Proof 2 mi je 2xl .Skoro sam siguran da ti treba 1 ako ne i 2 dva broja vece lone . Pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ribolovac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim jaknu Xl a kisni kombinezon Proof 2 mi je 2xl .Skoro sam siguran da ti treba 1 ako ne i 2 dva broja vece lone . Pozz ! QQ pa meni onda treba 18XL :-[ :'( ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 14, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna gde da kupim SAMO kisne pantalone (dakle samo donji deo), u S veličini, molim napišite! A da je cena ispod 2500 (Metro i sl. ne dolazi u obzir, imam kišne lone iz metroa, propuštaju ) Nama stižu sutra (ako nam se smiluju na carini) pantalone Buffalo Rain. Veličine od XS do XXL. Još ne znam za cenu jer ih još nismo imali. Mislim da neće preći 20 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A jel' ce biti nesto za Mungosa i mene?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...