Cope 215 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas vozim CR-a po Košutnjaku i naletim na patrolu konjičke policije u sred šume u delu iznad groblja blizu ski staze, i ne mogu da verujem. Bio sam u ful opremi, kaciga, štitnici, pa su me gledali posebno iznenadjeno. Malo sam smanjio gas da se ne preplaše konji i prošao tik mimo njih pošto smo se sreli na nekom tesnacu puta ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9093 Napisano Maj 31, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3234 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sinoc kazes murija kod sumarskog, sada ovo... postao si lepak za pandure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan sinoc kazes murija kod sumarskog, sada ovo... postao si lepak za pandure Sinoć sam išao tuda sa rukama u džepovima, a po ulici vozim ovaj motor sa tablicom, svetlima i ostalom signalizacijom, saobraćajnom i dozvolom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 31, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan sinoc kazes murija kod sumarskog, sada ovo... postao si lepak za pandure Sinoć sam išao tuda sa rukama u džepovima, a po ulici vozim ovaj motor sa tablicom, svetlima i ostalom signalizacijom, saobraćajnom i dozvolom ;D Dobro da nisi isao sa rukama u dzepovima na motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan sinoc kazes murija kod sumarskog, sada ovo... postao si lepak za pandure Sinoć sam išao tuda sa rukama u džepovima, a po ulici vozim ovaj motor sa tablicom, svetlima i ostalom signalizacijom, saobraćajnom i dozvolom ;D Dobro da nisi isao sa rukama u dzepovima na motoru ;D A di si ti video motor sa dzepovima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 2, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znachi da si sastawio cwayu ?? A ne zowesh ? ;D Eto mene na kafi koji dan ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znachi da si sastawio cwayu ?? A ne zowesh ? ;D Eto mene na kafi koji dan ... ;D Ima tome dana.... Ajd pa naidji... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...