zverko 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Relativno sam nov, i bio na samo par tema, ali mi je ponovo potrebna vasa pomoc... Naime, uskoro treba da polazem, i u nadi da cu sve poloziti, treba da se polako pripremam za kupovinu svog prvog motora... E sad, ja zelim neki motor za pocetak da najbolje naucim da vozim, i to da traje oko godinu, godinu i po, pa da ga posle menjam za veci, jaci itd.. I naravno, za pocetak dao bih maksimum 1000-1200e Dakle, sta mi preporucujete da uzmem za pocetak? Unapred ogromno hvala! z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto iskusan,ali yamaha ybr ti je super za pocetak ,i ako planiras da je menjas posle sezone jer ce te smoriti;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje neki cetvorotaktni,tipa cbr ili vec gore pomenuti ybr. Sve zavisu sta volis.I u toj klasi motora imas enduro,sport,naked....itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na njega (za bilo koji da se odlucis) da vidis da li ce ti polozaj odgovarati. Zamoli drugare koji imaju motore da probas.I nogama da mozes komotno dohvatiti put kada stojis. Ako bi jos mogao napraviti probnu voznju sat,dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si operisan od "kineza" ali moj motor je fantastican za pocetak,i nije me smorio evo druga sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa problem je sto nemam mnogo drugara koji imaju motor, svega dva, ali imaju uzasno jake motore, i ne vredi a sta znam za kineze, nisam operisan od njih, mada mi govore da ih izbegavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pa problem je sto nemam mnogo drugara koji imaju motor, svega dva, ali imaju uzasno jake motore, i ne vredi a sta znam za kineze, nisam operisan od njih, mada mi govore da ih izbegavam... Mislio sam da probas da sednes,pa da u odnosu na to biras oblik koji ti odgovara. Bilo kog motorasa da zamolis ,pustice te da sednes. A oko kineza...kazu da je bolje uzeti polovan jer su sve `decje bolesti` zaboravljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno nisam imao nikakve bolesti sa mojim,a i drugar ima isti,bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa problem je sto nemam mnogo drugara koji imaju motor, svega dva, ali imaju uzasno jake motore, i ne vredi a sta znam za kineze, nisam operisan od njih, mada mi govore da ih izbegavam... Ja mislim da niti jednom prodavcu motora nece smetati da dodjes do njega i pogledas motor/sednes na njega! Odvoji jedan dan i idi pogledaj 3-4-5 motora razlicitih cisto da osetis kako je sedeti na njima i kako izgledaju! Sto se odabira tice mislim da je YBR super ili Virago 125 zavisi ko sta voli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da niti jednom prodavcu motora nece smetati da dodjes do njega i pogledas motor/sednes na njega! Odvoji jedan dan i idi pogledaj 3-4-5 motora razlicitih cisto da osetis kako je sedeti na njima i kako izgledaju! Sto se odabira tice mislim da je YBR super ili Virago 125 zavisi ko sta voli! Sa tim sto virago kosta malo vishe od 1200-1300 eura. (dodaj 500-600e ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 250; Honda XR125; Honda XR250; Yamaha DT125; ,itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 250; Honda XR125; Honda XR250; Yamaha DT125; ,itd... pa mozhda se dechku ne vozi po shumama i gorama nashe zemlje ponosne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskren da budem, vise sa zeleo neku trkalicu, onako mocno da izgleda, ali za pocetak to nece da moze, s obzirom da dobre trklacie kostaju preko 1000 eura, a i nisu toliko dobre za ucenje... To cemo kasnije, tako da sad moze neki polu kros, kao sto je quingqi pulser, ili tako nesto ne znam, jos uvek gledam, pogledacu par motora tokom nedelje, pa cu da razmislim vama svima hvala puno, i naravno, nastavljajte da dajete predloge, i po mogustvu koji se uklapaju u 1.000,00 eura zzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CM125 Custom,4 takta,2 cilindra,2 auspuha (izuzetno lep i dubok zvuk,gotovo kao da je 250ccm),dobar obrtni moment,udoban,mali potrosac,pouzdan,max. brzina ~110 km/h,cruise brzina 70-90 km/h,dovoljno mesta za suvozaca+za kofer...Po meni,za taj cash i za pocetak,najbolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1261 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi druze... moram ti odmah reci da ti je budzet mrsav. I ja sam razmisljao da mi to bude plafon ali sam ubrzo shvatio da cu morati da ulozim jos love. U svakom slucaju moj ti je savet... ako kupujes kineza uzmi NOVOG koji god da je. A sto se japanaca tice... otvori cetvore oci. Inace nemoj da te loze mali r motori. U 90% slucajeva su to 2taktne masine, koje strava izgledaju, extra jure ali im je zvuk smesan. Moj predlog ti je da se bacis na KEEWAY SPEED ili QINGQI QM 125 2D... za pocetak. Ja jurim jedan od ta dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu druže al, pazi, baš sad gledam taj keeway 125, on može da se nađe za 900 eura (ne fixno) i to 2008 godište još pod garancijom? Zašto mu je tako niska cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu druže al, pazi, baš sad gledam taj keeway 125, on može da se nađe za 900 eura (ne fixno) i to 2008 godište još pod garancijom? Zašto mu je tako niska cena? Zato sto je nov bio oko 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu druže al, pazi, baš sad gledam taj keeway 125, on može da se nađe za 900 eura (ne fixno) i to 2008 godište još pod garancijom? Zašto mu je tako niska cena? Zato sto je nov bio oko 1100. au stvarno? pa onda za pocetak nije to lose da uzmem... jeftin, malo trosi, samo nadam se da mogu da stanem na njega ipak imam skoro 2 metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna sajt od keewaya, a da nije officijalni, posto na njemu nema liste distributera... z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna sajt od keewaya, a da nije officijalni, posto na njemu nema liste distributera... z Gde zivis? Imas na Batajnickom drumu kod Zemun Polja,na Zrenjaninskom putu u Borci,ima ih jos! www.keeway.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo link: http://www.keeway.rs/aboutus/contact.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na brdu sam. Nego nigde na tim sajtovima ne pise cena motora... a pre sam bio nasao jedan sajt gde pise... ali sad ne mogu da se setim tog sajta, a nasao sam ga preko distributerske mreze na www.keeway.rs a sad se ta strana ne vidi bem liga... nego, mogu li ja sa skoro 2 metra da vozim keeway speed 125? p.s. upravo se pojavila lista?! omg, im blind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma sta da ti kazem i ja imam 195 cm i imam isti problem! Sto se tice tog SPEED-a meni se on uopste ne svidja ali to je samo moje subjektivno misljenje obzirom da ga mnogo ljudi hvali i kazu da je super! Moj predlog je da odes do nekog distributera i sednes/osetis motor i vidis kako ti lezi tu niko ne moze da ti pomogne! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam zvao drugara koji radi u Keeway-u i on kaze da je kod njega Speed-123000 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...