3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upravo otpakujem Garmin Zumo 660. Evo sta je stiglo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu....pa cestitam, nego jel ima upisanu rutu za Reli 2009 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Postavlja se samo jedno pitanje. Odakle je stiglo i koliko para ako nije sluzbena tajna? A inace naravno cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2002 Napisano Maj 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu....pa cestitam, nego jel ima upisanu rutu za Reli 2009 ? Pa sigurno da ima, ne pokriva samo Beograd kao onaj tvoj... Zorane, ajde malo vise teksta, slika, nestrpliv sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu....pa cestitam, nego jel ima upisanu rutu za Reli 2009 ? Puni se baterija pa ondak! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postavlja se samo jedno pitanje. Odakle je stiglo i koliko para ako nije sluzbena tajna? A inace naravno cestitam! Intenet, Engleska, oko 500 e ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu....pa cestitam, nego jel ima upisanu rutu za Reli 2009 ? Pa sigurno da ima, ne pokriva samo Beograd kao onaj tvoj... Zorane, ajde malo vise teksta, slika, nestrpliv sam! Za sada ni Beograd ozbiljno! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: http://www.handtec.co.uk/product.php?xProd=1650 + 140 evra carina, porez, transport,... Delije lepo ai se puni batrija prvo formiranje 12 sati sutra se nastavlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... joj... moj treba sutra da izadje sa carine (ista prodavnica, ista cena... narucismo obojica u par dana). Jos mi nisu javili iz FedExa koliko ce biti ukupno carina. Jel beshe 1% carina i 18% pdv kao po mojoj pretpostavci? Joj strasno... ko malo dete se radujem i cekam moj Videh da si postavio i link. Da dodam da je kad smo mi narucili jos pre par meseci, dok je bio u pretprodaji, bio dosta jefiniji nego sto je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uh... joj... moj treba sutra da izadje sa carine (ista prodavnica, ista cena... narucismo obojica u par dana). Jos mi nisu javili iz FedExa koliko ce biti ukupno carina. Jel beshe 1% carina i 18% pdv kao po mojoj pretpostavci? Joj strasno... ko malo dete se radujem i cekam moj Videh da si postavio i link. Da dodam da je kad smo mi narucili jos pre par meseci, dok je bio u pretprodaji, bio dosta jefiniji nego sto je sada. Spremi jos 140 evra, meni je transportne usluge odradio ortakov ortakk, doneo u kafanu i trazio 140 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je i moj primerak stigao. Ukupni troskovi carine itd: 12.800 din. Tek ga raspakovah. Cim se malo prolepsa pa budem mogao da izadjem na neku duzu voznju, javicu i prve utiske upotrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je i moj primerak stigao. Ukupni troskovi carine itd: 12.800 din. Tek ga raspakovah. Cim se malo prolepsa pa budem mogao da izadjem na neku duzu voznju, javicu i prve utiske upotrebe. Da ja sam castio coveka i to je to! E pa neka je sa srecom! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom! ;-) http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-micro-sd-8gb+sd-adapter-ts8gusdhc6/comp_comp_memflashcard/66/1628 Takodje! Sad jos samo da mu ubudzim ovako neku karticu, snimim muziku i put pod n...tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom! ;-) http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-micro-sd-8gb+sd-adapter-ts8gusdhc6/comp_comp_memflashcard/66/1628 Takodje! Sad jos samo da mu ubudzim ovako neku karticu, snimim muziku i put pod n...tockove Ja sam kupio 8 Gb za 19 e sa adapterom preko: http://www.svezamob.com/site.html Covek mi doneo pred vrata stana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom! ;-) http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-micro-sd-8gb+sd-adapter-ts8gusdhc6/comp_comp_memflashcard/66/1628 Takodje! Sad jos samo da mu ubudzim ovako neku karticu, snimim muziku i put pod n...tockove Reci mi da li je ovaj Transcend dovoljno brz. Verujem da si vec istrazivao pa da ne dupliramo posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom! ;-) http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-micro-sd-8gb+sd-adapter-ts8gusdhc6/comp_comp_memflashcard/66/1628 Takodje! Sad jos samo da mu ubudzim ovako neku karticu, snimim muziku i put pod n...tockove Reci mi da li je ovaj Transcend dovoljno brz. Verujem da si vec istrazivao pa da ne dupliramo posao Tesko mi je to da poredim, nemam repere! Iskreno, neznam. ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi da li je ovaj Transcend dovoljno brz. Verujem da si vec istrazivao pa da ne dupliramo posao Ja se nadam. Sto se brzine tice, Class 6 je najvisa oznaka trenutno za Secure Digital cartice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo otpakujem Garmin Zumo 660. Evo sta je stiglo: Bas siromasno pakovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: http://www.handtec.co.uk/product.php?xProd=1650 + 140 evra carina, porez, transport,... Delije lepo ai se puni batrija prvo formiranje 12 sati sutra se nastavlja! pa to kada se sve sabere izadje skuplje nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: http://www.handtec.co.uk/product.php?xProd=1650 + 140 evra carina, porez, transport,... Delije lepo ai se puni batrija prvo formiranje 12 sati sutra se nastavlja! pa to kada se sve sabere izadje skuplje nego kod nas. A koja je cena kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan pa to kada se sve sabere izadje skuplje nego kod nas. I ne bas. Uredjaj sa postarinom bio 360 evra + 130 carin i porez... A kod nas, po trenutnom cenovniku, prethodni model, Zumo 550 kosta 803 evra... Pa ti vidi. Doduse, ja sam ga toliko platio u osnovi jer sam ga narucio jos pre tri meseca, u pretprodaji. Ali i po sadasnjoj ceni je, nazalost, jeftinije nego kod nas. A koja je cena kod nas ? Kod nas ga jos nema u ponudi, a cenu za stariji model napisah gore. (cena sa www.garmin.rs) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2002 Napisano Maj 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam u pravu, ali mi model 550 deluje mnogo robusnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam u pravu, ali mi model 550 deluje mnogo robusnije. Ne druze uredjaj deluje "stameno" ( prilicno je tezak ), ali jednostavann. Kad ga s oprostenjem uhvatis, imas sta da drzis. naravno ovo je moje subjektivno misljenje. Oko ides sutra na jagu vide ces! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to kada se sve sabere izadje skuplje nego kod nas. I ne bas. Uredjaj sa postarinom bio 360 evra + 130 carin i porez... A kod nas, po trenutnom cenovniku, prethodni model, Zumo 550 kosta 803 evra... Pa ti vidi. Doduse, ja sam ga toliko platio u osnovi jer sam ga narucio jos pre tri meseca, u pretprodaji. Ali i po sadasnjoj ceni je, nazalost, jeftinije nego kod nas. Pa na linku koji je okačio ZORAN je 450 EUR. + 140EUR za resto = 590 EUR. Kod nas se još ne zna cena. Upravo su na carini. Ponedeljak-utorak su u prodaji. A koja je cena kod nas ? Kod nas ga jos nema u ponudi, a cenu za stariji model napisah gore. (cena sa www.garmin.rs) Kod nas se još ne zna cena. Upravo su na carini. Ponedeljak-utorak su u prodaji. Barata se sa cifrom od oko 700EUR sa SCG (oko 100EUR). Ajd da sačekamo. Mislim da će biti jača ako je na zapadu isto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa to kada se sve sabere izadje skuplje nego kod nas. I ne bas. Uredjaj sa postarinom bio 360 evra + 130 carin i porez... A kod nas, po trenutnom cenovniku, prethodni model, Zumo 550 kosta 803 evra... Pa ti vidi. Doduse, ja sam ga toliko platio u osnovi jer sam ga narucio jos pre tri meseca, u pretprodaji. Ali i po sadasnjoj ceni je, nazalost, jeftinije nego kod nas. Pa na linku koji je okačio ZORAN je 450 EUR. + 140EUR za resto = 590 EUR. Kod nas se još ne zna cena. Upravo su na carini. Ponedeljak-utorak su u prodaji. A koja je cena kod nas ? Kod nas ga jos nema u ponudi, a cenu za stariji model napisah gore. (cena sa www.garmin.rs) Kod nas se još ne zna cena. Upravo su na carini. Ponedeljak-utorak su u prodaji. Barata se sa cifrom od oko 700EUR sa SCG (oko 100EUR). Ajd da sačekamo. Mislim da će biti jača ako je na zapadu isto toliko. Ja sm okacio link zbog informcije, a cena se menjala, mrzi me da kalkulisem sve i pocetkaali to je cca 500 e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...