knez71 18 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za savet,jer svako ima svoju verziju price......ko je vozio zna da se ulje sipa u ram,ali me interesuje kako ga pravilno iskontrolisati,jer na hladan i ugasen motor merac uvek pokazuje minimum,znaci li da je tacna opcija da mora barem pet minuta motor da radi,ili ti da se predje desetak kilometara,a da se zatim pogleda nivo ulja u masini?Mozda smaram pitanjem ali ako je neko vozio savet bi mi bio od velike koristi da se ne zaludjujem sam u napred hvala...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 26, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan 500ccm??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Da Da vrlo retka serija,kazu pravljena za Austrijsko trziste i meni bilo cudno al 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan dommi 500 nije toliko redak motor nesekiraj se ima delova zanjega isve sto ti treba,ja ga imam isto iz austrije uvezen 500ccm3 ,sto se tice jako je zeznut za kontrolu nivoa. evo kako: 1.upalis da ga zagrejes na leru 2.provozaj nekoliko krugova 3.ugasis,sacekas minut dva 4.odvrnes merac i spustis u ram-nezavrces merac kad meris samo spustis Fora je u tome da on koristi isto ulje za masinu i menjac i dok ga neprovozas ono ostane u menjacu,ide oko 1,9L ako nemanjas filter a 2,3L sa filterom.Nikako drugacije nemoze da se izmeri i moras stalno da kontrolises jer ako ti trosi ulje a vazdusar hoce,upropastices masinu,crtica na meracu da ti bude izmedju minimuma i maksimuma najbolje ,preko maksimuma nikako nevalja da imas ulja. ako trebas jos nesto oko dominatora 063/80-29-170 Zeljko evo broja za sve kojima treba pomoc oko domine,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ista kolicina ulja ide u taj 500 i 650 dominator. Predpostavljam da je ista masina u oba modela samo je klip manji? Ja sipao ulje i malo mi otislo preko one crtice maksimuma, da izvadim to malo ili ta vozim tako? Nije puno otislo preko, jako malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Imas li sta od delova za 650 ? Trebaju mi izduvne klackalice i mozda bregasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi ovog, ja sam narucio od njega zmigavce, pa proveri, nista te ne kosta. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=27459&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-NSR,-XL,-Dominator,-Transalp,-Varadero,-MTX,-CR,-CRM,-itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala za objasnjenje nije sramota pitati na pravom smo sajtu............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ista kolicina ulja ide u taj 500 i 650 dominator. Predpostavljam da je ista masina u oba modela samo je klip manji? Ja sipao ulje i malo mi otislo preko one crtice maksimuma, da izvadim to malo ili ta vozim tako? Nije puno otislo preko, jako malo. mozes da izvadis cuo sam da nevalja da ima preko maksimuma ali potrosice on to pa pogledaj kolika je tolerancija izmedju minimuma i maksimuma,rekao mi cope da fabricki umeju da potrose 700ml na 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije puno preslo, ostavicu, znam da ce potrosti. A to sto kazes da trosi, meni je potrosio oko 800ml za 1900km, prvo sam se uplasio, ali sam posle video na forumu da tako treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Da da deco hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ista kolicina ulja ide u taj 500 i 650 dominator. Predpostavljam da je ista masina u oba modela samo je klip manji? Ja sipao ulje i malo mi otislo preko one crtice maksimuma, da izvadim to malo ili ta vozim tako? Nije puno otislo preko, jako malo. mozes da izvadis cuo sam da nevalja da ima preko maksimuma ali potrosice on to pa pogledaj kolika je tolerancija izmedju minimuma i maksimuma,rekao mi cope da fabricki umeju da potrose 700ml na 1000 MOj je bio posebna priča, trošio je i ulje i benzin kao sotona. Loša karburacija i ignicija kod starih modela... Inače lično smatram da je Hondin promašen model što se agregata tiče, vozne karakteristike su simpatične al ništa posebno. Ja sam sa mojom prešao boga oca km, sela , gradove, planine i mora, i imao sam problem sa autonomijom rezervoara od 15L, stalno sam vukao rezervne flaše da negde ne ostanem u vukojebini........ 250 i 500 su po meni bolji motori od 650 koji sam ja imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jun 2, 2009 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da Da vrlo retka serija,kazu pravljena za Austrijsko trziste i meni bilo cudno al 500 ccm Dobar motor,takav agregat se ugradjuje u Gileru 500 canyon,doduse malo je slabiji ali zato treje,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...