scuba 15 Napisano Maj 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @bmw Ma mrzelo me da se raspravljam, kuvala mi mandarina od mozga ispod kacige. Inače ne propuštam zadovoljstvo da im tražim broj značke i prezime "radi daljeg postupka". I ista pesma, "pa nemojte tako... izvinite... nije to to što mislite..." a stvarno sam se iznervirao jer mene zaustavljaju "rutinski" a desetine mamlaza bez kaciga im se šeta ispred nosa i nikom ništa. Je..m ja tu akciju za bezbednost kad zaustave čoveka sa kacigom da bi mu rekli da je nošenje iste obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj @bmw Je..m ja tu akciju za bezbednost kad zaustave čoveka sa kacigom da bi mu rekli da je nošenje iste obavezno. AMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od kada su mi oduzeli dozvolu ne zaustavljaju me... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene pre neki dan zaustavi marsovac i oslovi me sa "dobri gospodine", a ja nit sam dobar nit gospodin ;D, a onda me je pitao da li treba da zaustavi saobracaj da se ukljucim. Pri tom je video da sam juce registrovao motor i odmah mi je vratio dokumente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...