Mich 0 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru na Transalpu se malo iskrivio prednji tocak, zicani je naravno pa nas zanima ko radi ispravljanje, tj. centriranje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru na Transalpu se malo iskrivio prednji tocak, zicani je naravno pa nas zanima ko radi ispravljanje, tj. centriranje ... Pravac kod Mate u Mladenovac. ima on jednog drugara koj je meni ispravio tocak zatezanjem zica i fantasticno je odradio prakticno za dzabe tj. platio sam 5 evra. Tocak nije bio mnogo na oko kriv ali kada je stavljen u masinu za balansiranje videlo se veliko odstupanje tj. nije ni moglo da se izbalansira. Covek je odradio svaka mu cast! Plus ti Mata posle balansira i ko nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ili kontaktiraj PetraPana, iz Temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u Michovo ime ;D (temu sam postavio ja sa njegovog compa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 11, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru na Transalpu se malo iskrivio prednji tocak, zicani je naravno pa nas zanima ko radi ispravljanje, tj. centriranje ... Pravac kod Mate u Mladenovac. ima on jednog drugara koj je meni ispravio tocak zatezanjem zica i fantasticno je odradio prakticno za dzabe tj. platio sam 5 evra. Tocak nije bio mnogo na oko kriv ali kada je stavljen u masinu za balansiranje videlo se veliko odstupanje tj. nije ni moglo da se izbalansira. Covek je odradio svaka mu cast! Plus ti Mata posle balansira i ko nov. Ima li neko u Beogradu ko to radi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 11, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru na Transalpu se malo iskrivio prednji tocak, zicani je naravno pa nas zanima ko radi ispravljanje, tj. centriranje ... Pravac kod Mate u Mladenovac. ima on jednog drugara koj je meni ispravio tocak zatezanjem zica i fantasticno je odradio prakticno za dzabe tj. platio sam 5 evra. Tocak nije bio mnogo na oko kriv ali kada je stavljen u masinu za balansiranje videlo se veliko odstupanje tj. nije ni moglo da se izbalansira. Covek je odradio svaka mu cast! Plus ti Mata posle balansira i ko nov. Ima li neko u Beogradu ko to radi??? Ima. Znam da radi Joca, ali i kosta oko 10 puta vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za mali off,ali zna li mozda neko gde mogu nabaviti zbice za tocak na DR 600?Zbice su duzine 230 mm,radi se o prednjem tocku od 21". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ko je taj JOCA tel ili lokacija , bio sam na ushcu u bicikl servisu kaze chovek 800din i to radi bez skidanja tochka , preporuchilo mi par majstora ... al ja trazim nekog ko ce da mi skine tochak i zameni dve tri zbice poshto sam ih kupio , stare popucale ... srecom odovaraju od tomosa (radnja u djure djakovica ima zbice ako nekom treba al samo u dve duzine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 14, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru na Transalpu se malo iskrivio prednji tocak, zicani je naravno pa nas zanima ko radi ispravljanje, tj. centriranje ... Pravac kod Mate u Mladenovac. ima on jednog drugara koj je meni ispravio tocak zatezanjem zica i fantasticno je odradio prakticno za dzabe tj. platio sam 5 evra. Tocak nije bio mnogo na oko kriv ali kada je stavljen u masinu za balansiranje videlo se veliko odstupanje tj. nije ni moglo da se izbalansira. Covek je odradio svaka mu cast! Plus ti Mata posle balansira i ko nov. Daj neki broj ili lokaciju tog baje u mladenovcu> i da li skida tocak ili ne? meni su neke labave i ima i par puklih na Viragu 535 zadnji tovak? imam i kardan pa nije bas to tako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imas u glavnoj ulici u Obrenovcu majstora za stelovanje tih zica. Dedica zivi pred kraj glavne sa desne strane i popravlja bicikle, al je babaroga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 14, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u glavnoj ulici u Obrenovcu majstora za stelovanje tih zica. Dedica zivi pred kraj glavne sa desne strane i popravlja bicikle, al je babaroga HE HE Ma znam za njega Gojko, ali ne znam da li steluje za motore i da li ce umeti da skine tocak sa motora, ZATO STO IMAM KARDAN..... Hvala Komso!!! Jesi video "masinu"? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan dajte neku lokaciju za beograd ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 25, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Imam viraga 535 sa kardanom, jel zna neko mozda kako se skida zadnji tocak>? Da li moram da skidam kardan ili sta vec da bih ga skinu??? Ima li neko uputstvo? HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam viraga 535 sa kardanom, jel zna neko mozda kako se skida zadnji tocak>? Da li moram da skidam kardan ili sta vec da bih ga skinu??? Ima li neko uputstvo? HVALA!!! Imam Yamaha_Virago_XV535-1100_'81-94_Service_Manual, pa se javi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan dodji slobodno kod mene, resicemo... MATA javi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Octobar 28, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan ZNA LI NEKO nekog, ko zna nekog, ko opet zna nekog, koji poznaje nekog, a bio je kod nekoga koji se upoznao sa nekim...... KO IMA ZICE ZA ZADNJI TOCAK VIRAGA 535 .....Kolega iz Mladenovca ce a namesti.....a moze i ovaj cika iz Obrenovca da namesti ali niko nema zice! Zna li neko gde mogu da kupim ZICKE za moj motor pa cemo lako da ih dotegnemo i resimo!???? HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 28, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ih napraviti ukoliko si zaintersovan. Fabricke ces tesko naci. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Octobar 29, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ih napraviti ukoliko si zaintersovan. Fabricke ces tesko naci. :-\ MA MOZE prijatelju! samo reci sta treba da ti kazem javi....uradim , izmerim....znas li cenu mozda? ili mozes da skines na netu negde original dimenzije ili kako god??? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 29, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uslikaj jednu zbicu izvadjenu ili u tocku i izmeri duzinu zbice pa mi posalji na pp ili na melikepetike@yahoo.com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na quadu bla kriva felna i jedini koji je mogao da je ispravi je onaj batica na kraju bulevara,ne znam tacno adresu ali zvi znaju za njega da ispravlja felne za auto ali ne znam da li i za motor ! Meni je uzeo celih 300 dinara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zichana felna ispravljanje i centriranje 2500dinara , sindjeliceva ulica , BGD , biciklistichki klub Avala , svaki dan posle 17h do jedno 22h , mora da se odnese samo felna bez gume i naravno zice po potrebi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...