mitri 1847 Napisano Novembar 15, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od premijera sa EICMA sajma je i ova prelepa Aprilia... Prema prvim podacima ima 850ccm , 75ks i - automatski menjac :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidja! Samo mi je malo konja (75) i nikako mi se ne svidja automacki menjac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 15, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan skuter od 850ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep, i sve to stoji, ali 75ks i automatski menjac... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi konji i mogu nekako da se provuku a i da povuku, ipak ni to nije malo, ali automatski menjac??? Pa ubise svu lepotu i svo uzbudjenje :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radakovic 2 Napisano Novembar 16, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: APATIN Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez kvacila, pa ti pricaj kad se sutra zarati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan maxi scoot , nikad automatik ni na autu nisam volio, a tek na motoru, nikad ni palo na pamet, pa da to valja i ide svaki bi lamboo ferrari i bilo shto sl bilo automatik, dje je draz kontorla snage i sl ??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 16, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi konji i mogu nekako da se provuku a i da povuku' date=' ipak ni to nije malo, ali automatski menjac??? Pa ubise svu lepotu i svo uzbudjenje :evil:[/quote'] To ti je super fora da ne akaš "šimike kad ideš na posao a da opet ne voziš neki maxi skuter. Ja vozim 205 GTI i ložim se na "šaltanje i te fore" al dok mi je matori vozio audija 2.3 automatic, uživao sam u njemu, i niko me neæe ubediti da je kad se zakucam u gužvu na autoputu od konjarnika do arene super imati manuelni menjaè :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada. I sve mi se dopada, od snage do menjaèa. Naglo smo krenuli sa osudama, a da uopšte ne znamo o kakvom automatskom menjaèu se radi. Po meni, 75ks je optimalna snaga za motor, a više pažnje obraæam na koènice i manevrisanje nego na menjaè. Definitivno motor za uživanje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 16, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je BOMBONA i uz'o bi ga još koliko juèe... ... a vi braæo šaltajte do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi konji i mogu nekako da se provuku a i da povuku' date=' ipak ni to nije malo, ali automatski menjac??? Pa ubise svu lepotu i svo uzbudjenje :evil:[/quote'] To ti je super fora da ne akaš "šimike kad ideš na posao a da opet ne voziš neki maxi skuter. Ja vozim 205 GTI i ložim se na "šaltanje i te fore" al dok mi je matori vozio audija 2.3 automatic, uživao sam u njemu, i niko me neæe ubediti da je kad se zakucam u gužvu na autoputu od konjarnika do arene super imati manuelni menjaè :wink: Bas da vidim kako ces motorom da se zakucas u guzvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 16, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moja replika je bila vezana uopšteno za kola sa automatskim menjaèem, a da ne možeš da se zakucaš motorom u gužvu ni tu se baš ne bih složio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan K'o i svaki Italijan, bike je total-svršing (što se estetike tièe)... Vidim svi se bune za konjažu ko da æe se gasiti na uzbrdici :? Dušane koliko GT650 ima konja kad ti je 75ks iz 850ccm malo, jesi prob'o??? Ko hoæe KONJE ima RSV a ko hoæe torque, ciklistiku i manevar- V2 naked !!! Koncept je redak kod Japanaca pa æe se jako dobro, cenim, prodavati... Ne znam koliko se vlasnika TDM-850 bunilo na manjak snage :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan K'o i svaki Italijan' date=' bike je total-svršing (što se estetike tièe)... Vidim svi se bune za konjažu ko da æe se gasiti na uzbrdici :? Dušane koliko GT650 ima konja kad ti je 75ks iz 850ccm malo, jesi prob'o??? Ko hoæe KONJE ima RSV a ko hoæe torque, ciklistiku i manevar- V2 naked !!! Koncept je redak kod Japanaca pa æe se jako dobro, cenim, prodavati... Ne znam koliko se vlasnika TDM-850 bunilo na manjak snage :wink:[/quote']GT650 ima 79ks (fabricki) na 650ccm, a aprilia 75ks na 850ccm :shock: (nije ni bitno). Nisam ja rekao da je slabo 75ks nego da je mozda malo malo za 850ccm i nov motor, novih generacija... Po meni je V2 zakon! Na V2 je dovoljno i 60ks da se motor lepo vozi (u svim rezimima voznje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Super, ima 15 ks visska, jel da tato, i predobre koccnice i joss bolju liniju.... A za trku sto recce nass prekookeanski drug i 600 mozze odrati k3,4,5,6,7 hiljadarku samo ako se zna. Ssto rekosse boj ne bije ..... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan jel da tato' date=' :wink:[/quote'] Cenim da su malo ''poradili'' na torqu èim je ostao na 75ks iz 850ccm, to je bila poenta... V2, sigurno poteže do jaja, ide 200km/h, ne znam da nekom treba jaèi NAKED... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeto sa R&R, izvestaj direktno iz Milana: The Mana 850 features an automatic gearbox. But the good thing is that you can switch to sequential gearing whenever you want by pushing a button. You can then either use push buttons or the gear pedal as usual. The new 850 has a seven speed gearbox, 90 degree V-twin engine that puts out around 75bhp and 76Nm of torque. Under the tank there’s room for a helmet or other items you’d usually need a scooter or big tourer to carry. Nije da mi je potreban ovaj menjac, ali ovo je do jaja fora. Inace, nesto slicno ima i Suzuki, na specijalnoj verziji Bandita 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sedam brzina a ne no... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 24, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/Aprilia_Mana_850.html da da 7 brzina a evo i josh jednog noviteta- aprilia shiver http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/Aprilia_Shiver_750.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 24, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja dobro shvatio moze i nozno da se salta (rucica mjenjaca na svom mjestu) ali nema poluge kvacila, nesto slicno kao FJR, samo u mnogo vecoj cjenovnoj kategoriji. Saltanje bez kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan evo i cene za Mana 850 9.204 € Shiver 750 8.644 € Pegaso 650 6.860 €[/ Okacicu na sajt ovih dana nov cenovnik i modele za 2009 www.skutercentar.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan au brate sve strucnjak do strucnjaka!!!!! Malo konja i sl. gluposti - sve Rosi do Rosija. Dodje mi da vise neposecujem ovaj forum. Uzas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan NIJE IZ JAPANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Mart 9, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je bruka lep !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep, ali meni se vise svidja SHIVER 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...