igorMakedonija 2 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo decki, pozdrav od makedonija. me interesira kade mozam da nabavam digitalen termometar za mojot suzuki ts 125 x ili pak ako ima nekoj sema za izrabotka isto taka dobro ke mi dojde.. golem pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno resenje je ovde,i zna malo vise od toga da bude samo termometar. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31662.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorMakedonija 2 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Skopje Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi e nekako premnogu slozena sema za pravenje, a termometar mi treba za brzo vreme zasto trgnuvam na pat za 4 dena.. ima li nesto po ednostavno.. fala ti joska!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! Pa probaj da vidis u Louis-u mozda imaju nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...