coja 0 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan pozz Ako neko ima iskustva ili informacija pls help mee Rec je o Yamaha xj 600 diversionu 92 god . ove godine mi na prolece poceo malo cudnije da radi ... blablabal uglavnom oterao kod 1 majstora kojeg su mi prporucili .majistor otvorio karburatore ocistio i promenio par o ringova i stelovao naravno po vakumu i naplatio Problem u tome sto mi motor ni dalje ne radi kako treba ( ne greju se cilindri zajedno , oseca se na izduvnim gasovima da ne sagoreva kako treba,neide i neradi kako treba ) ali najuocljivije je sto mi je 3 svecica skroz crna ostali su okk . e sad merio sam kompresuju to je u redu kod svakod cilinra je isti i probao sam i da menjam svecice opert je 3 zacrnio. Majistor mi je toliko rekao preko telefona da mu je stalo znanje ......(znaci jbs se ) Pa ako neko zna mozda neko POUZDANOG majistora u okolini kule pls pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nastelujes ventili on ima plocice ali ih prvo proveri sa spijunom ako imas malo pojma oko mehanike skines deklu poklopca ventila podignes breda je gore i meris zazor je 0,15 usisni i 0,25 izduvni za stelovanje moras da se obratis nekom majstoru jer ima plocice za stelovanje kao god zastave a garava svecica taj karburator na trecem cilindru dobija previse goriva prebogata smesa ili preliva karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coja 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan ventili su mi provereni ..treba plocicu da menjam kod 1 cilindra ali kod ostalih je sve kako treba. prob je u karburatoru ali nekontam sta je o ringovi su okk e sad kako se steluje nivo to neznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za podesavanje nivoa u karburatoru treba ti staklena cevcica sa tankim. kratkim crevom, preko kojeg se natakne na karburator. Na poklopcu karburatora je reper za nivo. Najbolje da to ne radis sam vec da ti to uradi majstor. Ima dobar u Somboru. Mirko Crkvenjakov 064/2550612 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...