Zokki 32 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan BE AWARE OF FARBACH - HE'LL BE BACK ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Farbach Jesi ti to skroz nag na motoru? Mislim, samo papuce imas na sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan imam i kondom, on je dobra zastita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti kazu komsije? Sta zena kaze, kad se vozis golisav po komsiluku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan farbach nema sesir! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ne vidite dobro, farbach ima i majicu i pantalone, samo ofarbao u boji sopstvene kože. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan ma ne vidite dobro, farbach ima i majicu i pantalone, samo ofarbao u boji sopstvene kože. ;D ;D Jakako. a i stopala ofarbao u FILU a sad prodaje muda za bubrege ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan imam i kondom, on je dobra zastita. A... jel' ti klizne dupe kada se oznojiš ili... prepadneš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste mi dali ideju za malu proizvodnju tj doradu, fila pupuce sa protektorima za bajkere... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E kad pominjete papuce. Stajem ja danas na semaforu u ful opremi, mnogo mi vruce na 40 i nesto stepeni i vidim lika na motoru sa nekom cicom. Ona kacigu, a on ni to i PAPUCE. Nisu Fila al' nema veze. Ja se setim ove price sa foruma , pa mi ne da djavo mira, moram da mu dobacim. Dignem vizir, kazem "Care dobre ti papuce, moram i ja jedne takve da nabavim, kad' vozim po vrucini" A on na to "Ma da, extra su" pa pocne da mi objasnjava gde ih je kupio. Ja slusam, ne verujem. Spustim vizir da ne vidi da 'ocu da puknem od smeha, pa kad se upalilo zeleno, gas. Cudno je to, zene i cipele, motoristi i papuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E kad pominjete papuce. Stajem ja danas na semaforu u ful opremi, mnogo mi vruce na 40 i nesto stepeni i vidim lika na motoru sa nekom cicom. Ona kacigu, a on ni to i PAPUCE. Nisu Fila al' nema veze. Ja se setim ove price sa foruma , pa mi ne da djavo mira, moram da mu dobacim. Dignem vizir, kazem "Care dobre ti papuce, moram i ja jedne takve da nabavim, kad' vozim po vrucini" A on na to "Ma da, extra su" pa pocne da mi objasnjava gde ih je kupio. Ja slusam, ne verujem. Spustim vizir da ne vidi da 'ocu da puknem od smeha, pa kad se upalilo zeleno, gas. Cudno je to, zene i cipele, motoristi i papuce ;D ;D ;D ;D ;D ;D Lud,lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas provozao motor u FILA papuče i osećaj je nenadmašan ,bolji od seksa, to se mora probati sad se dvoumim da menjam Alpinestar,Dainesse,Probiker za FILU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes FILA bez prave kacige ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to ok ali ne bih ja moje EIFA menjao...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti kazu komsije? Sta zena kaze, kad se vozis golisav po komsiluku? pa kondom i sluzi da namiri zene po komsiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno na skupu u Pazovi lik postavio stand moto opreme i pored pojaseva, podkapa, rukavica kaciga...... PLAVE FILA PAPUCE kad nisam pao odma pored tezge...... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 27, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moram da imam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan .....blagoslovene bile..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moram da imam!! Posalji mi adresu na PP i cekaj postara. P.S.Moraju li biti nove? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno na skupu u Pazovi lik postavio stand moto opreme i pored pojaseva, podkapa, rukavica kaciga...... PLAVE FILA PAPUCE kad nisam pao odma pored tezge...... :D :D Pa provalili prodavci da spada u obaveznu opremu, naterao sam Slayera da uslika za ovu temu, valjda ce postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan strujo....tvoje se neracunaju,,,,,,,crvene su,,,, ;D ;D ;D ;D a bre neske pa i tvoje su fila samo seoski model a ne gradski ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga, ja se spremio za godišnjeodmorske vožnje!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 28, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga, ja se spremio za godišnjeodmorske vožnje!!! :D Aaaa, jok, previše si rutav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan strujo....tvoje se neracunaju,,,,,,,crvene su,,,, ;D ;D ;D ;D a bre neske pa i tvoje su fila samo seoski model a ne gradski ;D ;D ;D Jesu, jesu, samo mojima na djonu pise FILA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...